Ayktskne Kızlar ne durumdasnız bugun doktora gittim bebişim 2200 gram haftasına göre zayıf sizde durumlar nasıl normal mı sezeryan mı dusunuyrsnz
SevDin Ayktskne bende 35 haftalığım yarın kontrolüm var yazarım tatlım kilosunu bende normal doğum istiyorum bakalım doktorum bişey diyecekmi bu aralar tek sıkıntım şişlik
fk54 Ayktskne Canım minnoş bir bebek olacak demekki 😁😁😁 hiç uzulme allah saglık versin kilo olur bol bol su iç muz ve meyve tüketmeni tavsiye ederim 33 haftamda sanırım 2650 yada 2750 demişti ıkı gun sonra gidicem bakalım bir değişim mevcut mu
Merve1996 Ayktskne canım ben 33 haftanın ilk günü gittim 2300 kiloydu.Doktorum dedi normal dogummu istiyorsun sen dedi evet dedim hayırlı olsun baş aşşagi dönmüş bebeginiz normal dogum pozisyonuna hazir diyor 😊
Ayktskne SevDin inşallah cnm benım de benek dönmüş ama işte ne yesem de demek olmuyo biraz canm skıldı kılosuna
YamurBoybeknalan Bende 34 haftalığım 2310 kgmış. Cok az beslenmişim doktora göre beslenmene dikkat et dedi bebek dönmemiş daha
Ayktskne YamurBoybeknalan cnm bence gayet iyi kılosu haftasına göre benım bebegm dönmüş umarım senınde doner Allah sağlıkla kavsmayı nasıp etsn
Minikyigitali 34+4 haftalığım dün kontrolüm vardı bebeğimin kilosu 2250 gram olmuş doktor kilosuyla ilgili bişey söylemedi iyi veya kötü, bebeğimin eşi aşağıda olduğu için 3 hafta sonraya gün verdi sezaryan olucam inşallahh 🙏🏻
SevDin Ayktskne hiç sıkma Canını sen ona doğunca çok güzel bakarsın daha vakit var güzel beslenirsen 3 kg çıkarmı acaba doktor bişey dedimi yemen içmen için
YamurBoybeknalan Ayktskne ay inşallah canım sağlıklı kucağımıza alalım inşallah protein ağırlıklı beslenmemiz lazım kilo onemlı degıl
mmerccan Benimde bugün kontrolüm vardı. 34+6 Dayım. 2600 gibi kilosu dedi. Bizde normal Doğum planlıyoruz. Bunun için yapılacaklar listesi her gün 100-150 scuat yerleri çömelerek silme iki günde bir cinsel ilişki Perine masajları bol proteinle beslenme Tembih etti😳 Ben dinlerken yoruldum yapmasını düşünemiyorum 😞
uleErenTozkoparan Yaa benimde 35+4 kilosu 2500 bi haftada sadece 100gram almış minnak bir bebek olacak dedi doktor 38de sezeryan olacam
fk54 Ayktskne canım. 3000 olmasa bile uzulme arkadasım 2800 dogum yaptı son haftasında hemde ona az kilosu demişlerdi fakat 9 aylık bebeği 2 yas kıyafet alıyoruz 😁😁😁😁. Anne sutu doğduktan sonra daha önemlii bence ona yogunlas uzulme ve takma kilosunu
uleErenTozkoparan Ayktskne İnşaAllah cnm sende sağ salim alırsın inşaAllah bende istiyorum biraz ele gelsin ama bi ayda toparlarlar inşaAllah anne sütüyle sağlıklı olsunlar inşaAllah
uleErenTozkoparan Bende yiyorum ama bebişe yaramıyo bünye meselesi kimisi birşey yemiyor dikkat etmiyor 4kilo doguruyor ne yesekte alacaklarını alıyo bebişler
Bilgesevgec Ayktskne benim de 34 de 2400 dü yarın 35 +1 oluyoruz kontrol var bakalım kac olmuş ogluşum ben sezaryan istiyorum ama daha doktorumla konuşmadık😏😏