yamacinannesi Doğumu 2019 a denk gelen anneler haydi sohpetee😇 tahmini doğum tarihim 19 ocak dedi dr. Tabi değişiklik olabilir ama yeni yılın bebişi olucak🙏🏻 Sizler kaç haftalık oldunuz? Ne zaman öğrendiniz?
ysmmnk SevdenurTirasci sanırım ben de :) takvimime göre 28 aralık, doktor henüz bi tarih vermedi bakalım :) 13+5 im :)
SevdenurTirasci yamacinannesi aynen aynen sag salim kucagımıza almak nasip olsun herkesin 🙏 ama hayatı boyunca 5günden 2019luyum ben diologuna giricek yavrum 😂
yamacinannesi brlnhrmk yaa maşallah🙏🏻 Aynı gün çıkmış tarihlerimiz😍 sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize♥️
yamacinannesi svmeybgl aynen ya. Ablam hep derdi başkaları hemen doğuruveriyo benim hamileliğimde zaman geçmiyo diye. Şimdi anlıyorum. Kontrole gitmek için günler bile geçmiyor🙄😂
svmeybgl yamacinannesi bakalım nasıl atlatacağız bu günleri kontrol için gün sayar olduk . Doğum için sona yaklaştığımız günleri de hayırsıyla görelim inşallah ❤️🙏🏻
yamacinannesi svmeybgl amin canım inşallah🙏🏻 Ben bide polikistik over hastasıyım yıllarca tedavi gördüm hamile kalamadım. Kendiliğinden oldu mucizem😍 sağ salim kavuşalım inşallah🙏🏻🙏🏻