eylul02 Kızlar nasıl gidiyor hamilelik bugün 16+0 olduk biz 🥰iki gündür karın agrısı ve sağ tarafta hafif den agrı var sizde de oluyor mu acaba normal mı☺️
gokhande eylul02 benimde oluyor 17 haftalığım bende normal gibi geliyor bana rahim genişliyor yavaş yavaş 😊
-ilk-gebelik eylul02 benim de14+6 aynı tarif ettiğin gibi özellikle sağ tarafımda ağrım oluyor . Rahim genişlediği içindir diye düşünüyorum. Bazen solda da oluyor ama daha cok sağ
Susamtanem1 eylul02 16+2 dün başlayan sağ tarafımda özellikle kadık bölgeme yakın oldu benimde bugün sabah yoğundu gecede şimdi biraz rahatladı
prensannesi37 eylul02 bizde 17+3 olduk . Bende de karin ağrısı var çok korkuyorum bu ağrılardan ilk çocuğum olacak inşallah hayırlısıyla hâliyle panikliyorum biraz o yüzden yarın hastaneye gidecem inşallah. Doktor hiçbir sıkıntı yok dedi sadece aydan aya gel demisti ama ne olur ne olmaz gitmekte fayda var diyorum 🥰
Baharcilek eylul02 Benim de solumda oluyordu doktora dedim gaz dan olabilir tüm hormonlar değiştiğinden probiyotik yoğurt mayası ile uçyogurt mayalar tüket demişti yaptım geçti rahim genişlemesinden de olabilirler diye biliyorum
halaycibasi 15+3 üm benim de oluyor canım. Normal deniliyor. Az önce mesela bişey çekiliyor gibiydi böyle hatta, değişik 😊
4434 17+3 bazen bende de oluyor, rahim büyüdüğü genişlediği için sanırım ben henüz hareket hissetmedim sizler hissettiniz mi kızlar cinsiyetler ne acaba 🥰
Habibekeser 4434 bende 17+2 hareket hissediyorum cinsiyet biri kız biri erkek dedi hangisi bende bilemedim😒
aysnozkn2 Benimde 17+0 2. Gebeliğim hissetmeye başladım hareketlerini🥰 2 de daha erken oluyormuş oğlum da 20li haftalarda hissetmiştim