lavinya001 Kızlar ben Erzincandayım ama doğuma adanaya gidicem memlekete. Sizde de gurbette olup doğuma memlekete gidecek olan var mı 🌸 Gurbette olunca hersey daha zor ya 😪
Sermec27 lavinya001 ben Gaziantepliyim ama samsunda yasıyorum dogumda annem ve kaynanam gelecek yanıma zor oluyor gurbetlik
Nurgull__ lavinya001 benimde eşim asker doğu görevindeyiz Şırnak Cizre de doğum için memleketim Gaziantebe gidicem annemin yanına burda doğru düzgün bi doktor bile bulmak zor kimse bişey anlamıyor o yüzden antepte daha iyi olur diye düşündük
btlsylgn0 lavinya001 bende gurbetteyim malesef bingölde yaşıyorum ama doğuma niğdeye gidecem memlekete gurbet çok zor 🤦🏻♀️bide eşin yanında yoksa
gulbay90 lavinya001 bende eşimin görevinden dolayı Erzincandayım ama evimden başka yerde de rahat edemem annemle ile kayınvalidem gelecek yanıma.
lavinya001 Sermec27 Kesinlikle çok zor canım benimde annem gelebilse keske çalışıyor gelemiyor. Sadece kaynanamda olsun istemiyorum ben gidecem onun için
lavinya001 btlsylgn0 Benim eşim yanımda ama yinede zor ya sizinki daha zordu eminim Rabbim yardımcınız olsun 🙏🏻