Nergsozdemr Kızlar miyom aldıran varmı? Sezrryn olcam2hafta snra açılmışken miyomuda aldırmak istiyorm çok ağrıyomu hemen ayağa kalktınızmı?
ipekkizim22 Nergsozdemr benimde var maalesef,sezeryanla alalım dedi doktorum,sonrasında tekrar ameliyat olmak zorunda kalma dedi.Ama acaba genel anestezimi yoksa belden aşağımı yapacak bilmiyorum henüz detayına girmedik,sizin nasıl olacak?
derinsart Nergsozdemr ablam aldırmıştı ilk günü ağrısı oldu tabi ama akşamına ve ikinci gün daha iyiydi
filozofiye Nergsozdemr ben aldırdım canım. Hiçbir problem olmadı. Hatta iyi ki aldırdım. Ekstra başka bir ağrı vs. Yapmıyor.
Ozge20ulu Bendede var 😞 doktorlar doğumda almak taraftarı ,bazisida kendin geçiyormuş ,bende surda bekliyim acaba normal doğumda da alınıyor mu
Juniorbaby1 Ozge20ulu banada detaylıca çok ufak miyim görünüyor dedi 2 3 tane sanırım gördü ve doğumdan snra baktır istersen bugününü büyümemiş ni diye dedi . Hamilelikten dolayıda çıkmış olabilir dedi
Ozge20ulu Ozge20ulu benim elime geliyo ağrı yapmiyo Allah’tan o zaman daha zor olurmuş haftaya sorucam muanede bende merak ediyorum
Nergsozdemr filozofiye doğum yaparken mi aldırdınız?merak ettiğim iki ağrı aynı anda çok zor olurmu kalkamam günlerce diye korkuorumda
Sevi36610 Bende de var yaklaşık 11 cm.sezeryanla alacak doktor miyomu spinal anestezi altında alacakmış.
Nergsozdemr Sevi36610 ama gebelikle birlktemi aynı andamı?yoksa sadece miyom içinmi ameliyat olcaksnız
filozofiye Nergsozdemr evet sezeryan doğumda alındı. Hamilelikte beraber büyümüş 8-9 cm felan olmuştu oldukça büyüktü. Çok ağrılar yaşattı bana hamilelikte. Ama hiçbir ekstra ağrısı felan olmuyor emin olun. Sezeryan doğum sonrası ne yapılması gerekiyorsa onu yapın siz. Bol su içmek ve bol bol yürümek çok önemli. Ne kadar hareket ederseniz ağrı o kadar azalacak 2 güne hiçbir şey kalmıyor
Sevi36610 Nergsozdemr hayır sezeryanla birlikte alınacak.bazı doktorlar almayı tercih etmiyor bazıları alıyor.29 haftalık hamileyim şuan.sezeryandan sonra miyom ameliyatı olmak istemiyorum ben iki kere ameliyat olmak istemiyorum.
Nergsozdemr filozofiye sonunda istedigim beklediğim cevabı aldım birinden çok tşk ederim içimi rahatlattınız.ozaman bende olurum ya niye bida bida bıçak altına yatıyım.son bişey sorsam bu amelytı spinal mi oldunuz tam uyumamı?
filozofiye Nergsozdemr spinal oldum. Sadece ameliyat süresi uzuyor öyle düşünün. Uzatmaktan kastım da öyle saatler değil tabiki. Bebeği çıkardıktan sonra miyom kısmına geçildi. Sonra dikiş atıldı. 4 saat sonra yürümeye başlamıştım ben. Emin olun sonradan olmak daha zor olacaktır. Yeniden ameliyat istemedim ben açıkçası. Bebeği aldıktan sonra doktorum miyomu şuan görüyorum gayet basit bir yerde alalım mı diye sordu bende onay verdim. Öyle ilerledi süreç. Hiç korkmayın yani
Nergsozdemr filozofiye tşk ederm içimi rahatlattınız.bende şimdi dr dan geldim ameliyat sırasında yerine bakcam dedi aynı sizin sölediğiniz gibi ilerleyecek.umarım saglıkla gelir hoşçakaln🙋♀️
Ozge20ulu Juniorbaby1 4.5cm tam bikini bölgesinin ortasında sisiklik doktorda söyledi bebek kafası gibi eline gelir diye hakikaten öyle😞ayakta hiç bişey yok uzaninca ele geliyo
Mrvklnc @Nergsozdemr ben geçen haziranda aldırdım düşüğe sebep olmuştu bende. Sezeryan kesiğim var büyük olduğu için ameliyatla almak zorunda kaldı doktor. Doğum yapmadım ama bebek kafası kadar miyom çıkardım😊 Ben çok kolay atlattım hemen ayaklandım hiç bi şey olmaz Allahın izniyle sıkılmayın.