ilaydarabiaoz HADİ BAKALIM NASIL GİDİYOR HAMİLELİK BENİM GÜZEL ANNELERİM CİNSİYET ÖĞRENEN VAR MI KAÇ HAFTALIK OLDUNUZ BİZ 12+4 AMA GÖSTERMİYORUZ ANNEMİZE CİNSİYETİMİZİ🥺 20 EKİM DOĞUM AYNI OLANLAR VAR MI 🧿🧿
Hatice35 ilaydarabiaoz 14+5 haftalığız Ekimin başları gibi doğumum olacak inşallah hayırlısıyla 🐣🤲🏻çok şükür herşey çok güzel gidiyor sağlıcakla da kucağımıza alalım inşallah 👶😊
Dilekcnkn ilaydarabiaoz Bugün tam 13 olduk 12 haftalıkken gittim ama doktorum söylemedi 16 haftada gel net diyicem dedim muhtemelen doğum 17 ekim gözüküyor bakalım heyecanla bekliyoruz ☺️
Mom726272 ilaydarabiaoz bugün tam 14 haftalık💚 tahmini doğum günü 12 Ekim cinsiyeti doktorum henüz söylemedi yani yanılma payı yüksek olmasın diye sonraya bıraktı
Tgbkrm-21 ilaydarabiaoz 19 nisanda bende ikili tarama testi için gidicem kac haftalık oluyorsunuz siz cinsiyet öğrenmek için demissiniz ya bende suan 11+3 hf :)
Asyaayaz1 12 haftada yanılma payı çok oluyor cnm tahmin üzerinden söyleniyor ama pozisyona göre 14 hafta itibariyle kesin sonuç demişti doktorum bende o zaman öğrenmiştim
ilaydarabiaoz Asyaayaz1 walla bilmiyorum canım 13+5de gideceğim o zmaan kesin gösterir dedi hani belli olur dedi ama bilmiyorum
Gizemeymen BurcuOzturkk ilaydarabiaoz 30 Ekim gosteriyor ama sezeryan olcak eşimin doğum gününe denk getirmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse
Kardelenbicer Bende tam 11 haftalık oldum yarın gidicem kısmetse ikili test için acaba cinsiyet tahmini yaparmı
Asyaayaz1 ilaydarabiaoz o zaman gösterir cnm muaneye girmeden önce bir çikolata ve vişne suyu için benim uyanınca gösterdi
ilaydarabiaoz Dilekcnkn inş kuzum benim de doktorum diğer kontrolde kesin söylerim dedi ama. Ben ikili için başka hastaneye gideceğim 19 nisanda bakalım ❤️
Sibel87 Dilekcnkn benim de doğumum 16 ekim gibi gözüküyor hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi.
Kdrgmz Bende tam 12 . Haftamda öğrendim erkek dedi ikili testi vs de o gün yaptırdım ☺️ Bu sene erkek senesi ya kime sorsam hep erkek duyuyorum 😇