DenizAlpinannesii Bundan bi 6-7 ay önce bu başlıkta açılan tartışmaları gördüğümde hiç benimde açacağım aklıma gelmezdi. 39+4 oldum hiçbir doğum belirtisi yok, nişanım gelmedi, sancı felan da yok benim oğlanın içeride keyfi yerinde galiba ama ben çok yoruldum artık 😔
SinemAlaz DenizAlpinannesii 41+3 te doğurdum 36 hastalıkken başlamıştım ben doğurcam hemen doğurcam diye çok takılmayın vakti gelince gelecek inşallah
3441K DenizAlpinannesii bende 39+2 canım gelen giden yok 😀 5 gun snra randevum var 40 oluyorum tam açıklığa o zaman bakcak sanırım ve dogumu baslatcak😬🙈
DenizAlpinannesii Vuslat23 benimde yapmadığım şey kalmıyor hurmayı ağzıma sürmezdim her gün hurma yiyorum zorlaya zorlaya kendimi sonra mezdeke açıp dans ediyorum ama tık yok 🙄
DenizAlpinannesii Vuslat23 suda doğum düşünüyorum çatı muayenesi olmadım yurt dışında yaşıyorum burda sezeryanı desteklemiyorlar o yüzden bi sorun olmadıkça normal doğum yaptırıyorlar bi arkadaşım doğum yaptı geçenlerde çatısı dar olmasına rağmen 3 gün suni sancı verdiler 😔
Vuslat23 DenizAlpinannesii ıyı bırseyde normal dogumu desteklemesı fakat herkes yapamıyo işte bırde 3 gun uzun süreç yazık :( ben 38+ 4 üm ısrarla normal ıstıyorum bebek çok iri olmadan doğayım dıye sezeryan bnde ıstemıyom zorunlu olnazsa
Esraytmv28 DenizAlpinannesii bende suda doğum düşünüyorum ama hastaneden dolayı emin olamıyorum canım pek kimse de yaptırmıyor sen nasıl bir yerde doğum yapmayı düşünüyorsun suda doğum yapan tanıdığın birileri var mı yurt dışında çok yaygın çünkü bir zararı olur mu çocuk için acaba
efruzzz DenizAlpinannesii valla 39+2 deyiz bizde salı randevumuz var cati muayenesi falan yapildi mi size biz daha yapmadık sali bakacak ins
DenizAlpinannesii efruzzz benimde salı günü randevum var ama yurt dışında yaşıyorum burda çatı muayenesi olmuyor direkt normal doğuma alıyorlar
DenizAlpinannesii SinemAlaz bende hep 37. Haftada doğuracağımı sanıyordum ama son haftalar hiç geçmiyor
efruzzz DenizAlpinannesii peki açıklığa falan bakılmio mu hic benim doktorum da cati muayanesine karsi en son nst de duzensiz sanci sonraki geldiginde bakalim bebek kanala girmis mi falan diye dedi
DenizAlpinannesii efruzzz yok çok ağırdan alıyorlar suyun gelse bile sakin sakin gel hastaneye diyorlar bi kaç hafta önce arkadaşım doğum yaptı 3 gün suni sancı verdiler
efruzzz DenizAlpinannesii valla allah yardimcimiz olsun ama yurt disinda da kosullar sartlar cok daha farkli hele dogum uniteleri yane nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama ablam almanyada anlatiyor burda asla o luksler yok