Ozlemust Sdacbc sütüm olsun diye su içtim ekmek tatlı yemesem hepsi gidecekti sanırım. Özel birşey yapmadım. Doğumdan çıkınca 3 kilo vermiştim 1 haftada 4 kilo daha gitti ödemmiş ama çok şişmiştim. 2 kiloda koşturmaya gtti sanırım.
MelekkkkKY Sdacbc yavaşlar canım merak etme bende 100 ü görürüm demiştim en başta çünkü boyum da uzun 80 kiloyla kaldım 86-87 arası gidip geliyorum 🤗
GulcanDongel Sdacbc bende 65 ile kaldım, hâlâ almadım, ilk üç ay dikkat etmeye çalışıyorum 😊 9+2yim bende 🥰
Ozlemust Sdacbc 30 haftalığa kadar 9 kilo almiştim doğuma kadar toplam 17 aldım son haftalar alınıyor.
MelekkkkKY leyla_ok bence aldığınız kilo normal sağlık ocağındaki hemşire ayda 1-2 kilo normal demişti bana bende 21. Haftadayım 😊
Seliner 73-74 kg gibi bi seyle hamile kaldim. Bulantilarim baslayana kadar ilk 1-2 haftada 75 i gordum sonra bulantilar baslayinca 70.5 e dustum. Simdi 74 um yine 21. Haftadayiz 🥰 son 1 ayda 2-2.5 kg almisim doktorum kizdi hizli almissin dedi
Emine_clk01 Seliner ben hiç kilo alamıyorum 15 haftalık oldum hamile kaldigimda 57 ydim 55 e düştüm şimdi 55.2 kilo alanlara çok imreniyorum😁
Seliner Sdacbc ben de internette öyle okudum hep. Haftada yarım kg ayda 2 kg normal diyolar ki bence biraz üstü de olabilir valla benim bu ay bi iştahım açıldı napsam tutamadım 🙈