Ozlemkdmrcl Sdacbc 49 ile hamile kaldım suan 14 hafta 50 kiloyum. İlk dogumumda 45 kiloydum 65 e kadar çıktım kilo son 3 ayda daha cok alınıyor aman dikkat etsin herkes 😃
Gulcince Feyzak 10 kilo gitmese de bi 6-7 kilo gitmişti benden. Allahtan doğuma çok az kalmış daha fazla almazsınız 🤪 ben 43. Haftada doğum yapmıştım bide daha fazladan gelmişti kilolar. 🙊
Elifdnmz_ Sdacbc 61 ile hamile kaldım 12.haftamdayım 62.5 oldum, aman kızlar dikkat kilolara yararlı şeylerle alın kilo bebeğinize zararlı gıda yedirmeyin🙏🏼🌸
MerveninMucizesi Sdacbc 58 kilo olduğum zaman hamile kaldığımı öğrendim 28+1 olduk 63 kiloyum ☺️ Ama sağlıklı hamilelik geçirmek için diyetisyen ilerliyorum. Canımın istediği herşeyi yiyorum sadece saatlerine ve porsiyonlarına dikkat ediyorum 😄
Ayse2011 Haticecakirr deme öyle miğde bulantısı olmayınca iştah tavan yapıyor ama genelde birden alanlar var o daha yıkıcı bir durum 😂
damlaaltinay Cigdemss oh sonunda benim gibi birini buldum herkes 10 kilo almış resmen ben 59la hamile kaldım 31 haftalığım 62 kiloyum 🤨
Cigdemss damlaaltinay aynen kilo iyi değil benim boyda kısa ben fazla bile aldığımı düşünüyorum 😂ilk üç ay hiç dikkat etmedim. Doğumdan sonra inşallah geriye kalan fazla olmaz
prensimibeklerkenn Sdacbc 44.200 ile hamile kaldım 500 grm almışım 11 haftalığım 🤭 ama 8haftalıkken 1 kilo kaybım olmuştu 😊
feyzaa34 Ayse270818 aaaaaaa bende veririrmiyim bu denli önceki gebeliğimde 30 kg aldım korkuyorum bende ya
feyzaa34 Tommbik kilolu hamile kalanlar çok almıyormuş ben ilk gebelikte 59 ile kaldım 92 ile doğuma gittim 2. Gebelikte 72 ile kaldım 6 haftalığım 70.5 olmuşum bende
Tommbik feyzaa34 valla 90 gitsem çok iyi olur çünkü 3 aylikoldum hala almadim hatta verdim ama idrarda iltahap çıktı hiç yaşamış veya yaşayan varmi