Gul716 Sdacbc ben 56 kiloyla hamile kaldım 4 aylık şu anda bir ara 61 e kadar çıktım şu an 58 kiloyum almam gerekirken neden veriyorum anlamadım hiç bulantı kusmam da olmadı 😂🥰
depsizoo Sdacbc bende hızlı aldım şimdi vermiş gibi hissediyorum yarın tartılıcam verdimmi aldımmı hiçbi fikrim yok ☺️
Minikannebsr 60 kilo ile hamile kaldım 22+4 olduk 4 kiloyla yola devam ediyoruz. Allah aldığım kiloları vermeyi nasip etsin 🙈
ElifB08 Sdacbc 60 kiloyla hamile kaldım ama önemli değil kaç kilo alacağım. Fitness, pilates ve cimnastik antrenörüyüm kendi söküğümü dikeceğimi umuyorum 🥳
Ozlemust tonbikinannesi 7 8 kilo aldım. 30.aftaya kadar 9 kilo almıştım 40.haftada doğum yaptım toplam 17 kilo aldım
Feyzak Gulcince Ayy bende kendimi kandırıyorum öyleyse seviniyodum doğumda 10kg gider diye ama bende sizin gibi 56yla hamile kaldım 39haftalığım 80 oldum insanın psikolojisi bozuluyor oysaki hayatımda 60kg olmamıştım 😂😂
Gulcince Feyzak 10 kilo gitmese de bi 6-7 kilo gitmişti benden. Allahtan doğuma çok az kalmış daha fazla almazsınız 🤪 ben 43. Haftada doğum yapmıştım bide daha fazladan gelmişti kilolar. 🙊
Busracikkkk Feyzak bende 57 ile kaldım 29 haftalığız şuan 70 i gördüm🤦♀️ Son haftalarda sizi geçerim heralde ama bakalım ne kadar sürede verebileceğiz😁