Kızlar canım acayip midye çekiyor. Hem dolmasını hem tavasını. Hijyen olarak güvendiğim bir yerden yemek istiyorum. siz yiyor musunuz yapı bakımından midye pek hoş karşılanmıyor biliyorum ama yiyen var mı merak ettim.
Yiyecek ismi içerir 🍽
deletedmom24 ben bazen yiyorum canım aşırıya kaçmadan
deletedmom24 hamilelilte keısnlıkle ve kesınlıkle yenılmemıs gerekn sey mıdye doktoruna sos danıs aynı cevabı vercek bende ınunden gecıyordum bir tabe yıyım mı dedım doktorum kızdı ama ızın verdı bir tane sadece onuda yemedım bende tutuyorum kendımı dusunme
deletedmom24 canım doktoruna sor istersen çünkü bana yasak demişti gerçi yasak olmasada ağzıma vurmam da 😝
- Düzenlendi
Prensannes delircem ya 😂 doktora gitmeme çok var midye için aramak da istemiyorum
Ciara93 sorması ayıp kaç tane 😂
Az önce bi 5 tane kadar yedim 😘 doktoruma sordum folik asitde dahi bisürü vitamin var içinde tabi temiz güvenilir bir yerden olmak şartıyla ayda yılda bi yiyoruz zaten bişi olmaz
deletedmom24 en az 5 en fazla da 5 😅 yani 5 i geçmiyorum ama o sınırımı da yarıda bırakamam 😂😂
Valla benim de canım çok çekiyor ama doktorum şakın yeme çinko içi hep dedi 32+4 oldum ağzıma sürmedim artık doğduktan sonra bi 60 tane yemeyi düşünüyorum😁
Hamileliğimin ilk zamanlarında yedim hatta eşimi yolluyodum akşamları oda nerden öğrendiyse bidaha maydanoz ve midye yemiceksin bebeği düşürüyomuş dedi dahada almaz zaten😄
EzgiDilekAta evet ya 2 yıldır yemiyorumdur bende. Temizliğinden şüphem olmayan bi yerden sipariş vericem bende.
Ciara93 ben 5 tane gömücem ya 😂
deletedmom24 oh benim yerime de ye 😝
deletedmom24 Valla hamilelikte pek önermiyo doktorlar nefis köreltmeye birkac tane yiyebilirsin ilk zamanlarda bi 20 tane yemistim sadece bide gecen hafta 5 tane yemek icin oturdum 10 taneyle zor durdurdum kendimi Ama dogumdan sonra hunharca yemeye and ictim 🤣🤣
deletedmom24 ben yiyiyorum canım arada canım çektiği zaman
deletedmom24 valla geçen bi 10 tane yedim daha da yerdim de hamile olunca abartmamaya çalıştım aşırı severim ama dikkat etmeye çalışıyorum
Merveozcelikcckl yemeyen yokmuş ya ne güzel 😍
Mervezngn Allah kimseyi midye ile sınamasın 😂 bi tepsi gömcem doğumdan sonra
deletedmom24 bunu okuduktan sonra midye Aşerdim iyi mi Doğuma 5 ay var 😂
deletedmom24 Benimde Canım İstiyor Fakat Yiyemiyorum 😔 Belki1-2 Taneden Bişey Olmaz ,, Ben kendimi Biliyorum Başlayınca Duramıyorum O Yüzden Hiç Başlamıyorum 🤦🏻♀️