Mrymonek Gidip nesquik alicam 😁 bende evlenmeden önce çok yerdim acıkınca filan öğlen atistirirdim. Ama aklıma dusurdunuz yine alayım bari süt içme açısından da iyi hergun olmasada ara öğün gibi arada bir yerim😂
Burcuckmk Pamuk1704 benim sütle normalde aram pek yoktur soğuk olunca anlamıyorum süt olduğunu gidiyor mideme 🤭
Nilasyamom Pamuk1704 ben de yiyorum valla sütü tek başına içemediğim için alternatiflerimden biri de böyle tüketmek 🙈 hem de lezzetli 😍
elisam1206 Pamuk1704 of en sevdiğim şey genelde 3-4 gibi acıkıyorum o zaman hemen koca bir kase yiyorum yararlı mı değil mi bilmiyorum ama çok güzel gidiyor 😂😂
Pamuk1704 elisam1206 Al benden birtane daha 😆😆 evde böyle bazen insanın canı birşey ister döner deli gibi bısey bulamaz orda o an çok güzel gidiyo 😆🙊
Pamuk1704 benaslindayohum Çok güzel alternatif 🙈 ben bazen bulaşık çıkarmaya üşendiğim için sırf yiyorum 😂
Pamuk1704 Sita3434 Hamilelikte insanın canının ne istiyceği belli olmuyo belki ondan demiştir canım 🤗 sende haklısın şimdi her yerde Hersey var alalede 🙊 Akşama kadar tv de bir sürü şey görüyorum şahsen durmadan canım istiyor 😆
Animes Pamuk1704 aynen ben de canım ne isterse yiyorum abartmadan, cips de yiyorum çikolata da😅 çok şükür bebeğim sağlıklı en önemlisi de o bence ☺️