Elif5361 Asel05 acayip masraflı oldu son ana bıraksam belki de yetiştiremezdim bide ağırlaşmış gibi hissediyorum ramazanda giriyor malum rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻
Baharcilek Derensmom bende almadım 😊 daha çok var alınır internetten sipariş verince iki gün sonra kapında sıkıntı yok
Baharcilek buiyimi Aslında herşey internetten alınabilir kapına kadar geliyor yorumları dikkatli okuyp alınabilir bu dönem için gebe iken bi yerleri alışveriş için gezmekte çok riskli malum
buiyimi Baharcilek bebek arabasını ben sürmeden alamadım malesef o yüzden yazmıştım. tabi tekstil beşik vs alınabilir 😊
Asel05 Baharcilek öyle tabiki ama güvenemiyorum bebek kıyafetleri hadi e ebebk wakiki halledilir ama kendime alacağım şeylere güven vermiyor bide kilo da olunca riske atmak istemiyorum iadeyle uğraşmamak adina
Derensmom Baharcilek bende böyle düşünüyorum suan her şeyi araştırıp alacaklarımı kararlaştırıyorum bir aya başlarım Almaya. acele edip pişman olmak daha kötü
minikoglumm Asel05 beşiği arabası puseti 3. Aydan aldım 7. Aya giricem 03 elbiseleri Nevresimi yorganı emziği battaniyesi vs herşey tamam gibi ıvır zıvır herşeyi de aldık sıra kendime geldi aklıma geldikçe yine bebek şeyleri almaya devam tabi🥰
Melisss07 Asel05 bizde 21+0 olduk bu hafta bebeğin tum eksiklerini tamamladık pişik kremi kaldı sadece kendim için de pijama lohusa seti depend vs onları sonraya bıraktım dediğin gibi kilo alırım diye 🥰🥰
minikoglumm buiyimi baby4 diye bir araba aldım hepsiburadadan çokta güzel geniş ve rahat sürüş iyi yüksek bir araba 3 kademesi var dikey orta yatar tam yatar olarak elle tuttuğumuz taraf dönüyor bebeği görerek de sürebilmek çok zevkli aynı zamanda içinde minder var öneririrm
FERBU Bence geç değil öncelikleriniz olmalı yani acil ve ilk alınması gereken hastane çıkışı zıbın pişik kremi falan olmalı Ağustos ayı baya sıcak bebeklerin üzerini ince bile örtsek yeterli olur bnce 🤗
3MelekAnnesi3 Asel05 1 tane emzirme önlüğü 2 3 tane emzirme südyeni atlet pek lazım olur mu bilmem ama südyen sartmıs
Gamzeeeeli Asel05 Asel05 10 aylık bebeğim var ve 4,5 aylık hamileyim Ağustos sonu gibi doğumum var ikiside kız 😍 allah isteyen herkese nasip etsin
1ErkekkAnnesii Gullll35 1695 gr doğdu tabi ultrasonla gram oynuyor 38 gün küvezde kaldı çok şükür iyi 9.5 aylık oldu oğlum Rabbim sağ sağlim kavuştursun sizide inşallah 🌼
Asel05 Meyracukurmaraz bunu bende merak ediyorum kimisi alıp hastane çantasına koyuyor sütü gelsin diye sagiyorlar galiba
Ays0 Meyracukurmaraz ben aslında hastane sonrası alırım çünkü çalışmayan anneyim çok ihtiyaç duymam diye düşündüm. Cevremdeki doğum yapan anneler illaki bir gün matsis oluyorsun, hiç yoktan manuel uygun bir şey al dediler. Ben de manuel bir tane aldım yağmasa da gürler diye düşünerek
Ogretmenanne35 Meyracukurmaraz ben 2 aylıkken çalışmaya başlayacağım bu sebeple önceden alacağım inşallah
Ays0 Asel05 hiç kafana takma inan maddi sorun yoksa eğer tek alışverişe bile herşey alınır yeter ki maddiyat zorlamasın