Sedamelodi Kızlar 36+2 haftalığım,1 saat önce hafif kanlı mukus gibi birşey geldi, sonra duş aldım, beklemedeyim, nolcak bilmiyorum, sizin nişan geldikten sonra ne yaptınız ya da ne oldu ?
Livanur_65 Sedamelodi rabbim yardımcın olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben nişanı hiç görmedim direk suyum geldi
Eliz34 Benim hemen ardından biranda suyum boşalmıştı 😑 ambulans çağırmak zorunda kalmıştık, hastaneye gttğmzde sadece 1 cm açıklığım vardı
Sedamelodi Eliz34 herkesin farklı oluyormuş bende bekliyorum bakalım ne olacak diye, suyum gelmedi 1.5 saat falan oldu
FatmaKpln Sedamelodi merhabalar canım benimde dün pembe sümüksü bir akıntı geldi. Bugün hala böyle adet sancısı gibi sancı giriyor. Sürekli bi sancı var gibi arada diken batar gibi artıyor ama düzenli değil. Henüz düzenli olmadığı için gitmedim doktora senin nasıldı?
Sedamelodi FatmaKpln aynısı canım valla, ben 3 gün sonra doğurdum, yakın olabilir doğumun, hazırlıklı ol 💞 Allah yardımcın olsun🙏🙏 Kaç haftalık şuan
FatmaKpln Sedamelodi 37 +1 haftalık canım ya sanki gaz var gibi sancı giriyor ara ara ama düzensiz dediğim gibi.. sıklaşınca dayanamayacak mıyım şuan dayanabildiğim hafif ağrılar var
FatmaKpln Sedamelodi çok teşekkürler canım korkuyorum biraz inşallah sorunsuz atlatırım bu doğum aşamasını da 🙏🙏🙏