ggzmkrcc Kızlar 37 de gittiğimde 3250 idi bebegim 38 de 3700 dedi 1 haftada 500 gram alması mümkün mü sizce? Başına gelen var mı. Bide çatın çok musait görünmüyor bebege kilo aldırmamaya çalış dedi🙄🙄
Mercan89 ggzmkrcc nie yanlış olsun 😇😇 minnoş demek ki gelişmeye müsait masalalh alınabiliyor sağlık la kucağınıza alın ıns
Ayyyyssegul Ben şuan 26.hagtadayim seninkine göre küçük benim ki bi haftada 250 gram aldı Seninkinin de tam kilo alma zamanı bence canım normal değil mi
ggzmkrcc Ayyyyssegul Kadriye önceki haftalar hiç 1 haftada bu kadar almayınca bence şaşırdım açıkcası. Doktor 3800 den sonra normale pek sıcak bakmıyor ama bana direk sezaryen demedi haftaya bakalım ne olacak zaten 3700 hayli hayli 4 ü bulur bebek🙄
Kadriye 36+5de 2800dü 37+5 3300 çatım musait degil benmde bugün sezeryan icin gün aldm 1 haftada 500 gramda cok norml dedi doktorum
Ayyyyssegul Tam kilo alma zamanı bide senin bebeğin Bu zmaanlar da bebekler için bi gün bi gün diyorlar
Kadriye Son haftalarda en cok kiloyu alrmş zten canm 2 haftada 200 gram aldgini biliyorum bebegin bnde ilk endise ettm ama korkulck bisey yokmş
Ayyyyssegul Aynen 😊inş benim ki de alır kilo almasi daha iyi tombul tombul bebekler daha güzel olur 😂
ggzmkrcc Ayyyyssegul inşallah canım da sonra tombul tombul normal beklerken sezaryenle doğurmak zorunda kalıyoruz işte 😊
Supersmomm Merhaba bende 37+4 deyim bebeğimin kilosu 3700kg olmuş 😱Normal doğum olamayacak sanırım haftaya sezeryan olacağız büyük ihtimalle 🤦🏼♀️ Doktorunuz bebeğe kilo aldırmamaya calış demiş ama nasıl olacak o 🤔 mümkün değil ki hele ki son aylarda en çok kilo aldığı dönemler oluyor 😅 Allah sağlık versin bebişlerimiz iyi olsunda yapacak birsey yok sanırım.
ggzmkrcc Supersmomm size sezaryen dedi mi? Evet cok saçma bi cümle kurmuş oldu yediklerine dikkat et meyve yeme diyor bu sıcak havalarda bide 😂 cok mumkun olacağını sanmıyorum bu hafta kesin konusmadı ama haftaya sezaryen diyecek gibi geliyor
mrvdrmz Supersmomm bende 36+5 te gittiğimde 3400 dü perşembe gidicem 3700 olur haftada 300 grm alıyorlarmış artık gelişimleri tamamlandığı için kilo olarak yarıyormuş tostoslara😊
Ayyyyssegul ggzmkrcc benim ki de şuan 25.5 de 1024 gram internetten bakınca 850 900 gram olması gerek diyo ben acaba biraz fazla si mi var demiştim ama normal mis o zman
ggzmkrcc Ayyyyssegul benimki hep 1 hafta onde gidiyordu o haftalarda doktor da normal aşırılık yok dedi