Icot 1PrensAnnesi nasıl uyarmazlar hayret 😡 herkes bilemeyebilir uyarmak lazımdı. Bende ağrı çok oldu ateşim de çıktı geceleri uyuyamadım bi sıcakladım bi üşüdüm bi burnum tıkandı derken ilkinde zorlandım baya. Ama ateş o kadar çok olmadı tabi :/
1PrensAnnesi Icot muhtemelen daldım unuttm der ama ya bebeğe bişey olsaydı dahafa yükselseydi ateşim havale geçirrdm herkes her işi yapmamalo işte sağlık bu ya 😡
Icot 1PrensAnnesi Allah korumuş sizi. Unutmak olmaz işte sağlıkta ama ne diyelim bununla geçmiş olsun🙄
Naznaz 1PrensAnnesi geçmiş olsun canım nasıl uyarmazlar cahillik sen de değil hemşirelerde😡 kaç kere Tetanoz aşısı oluyoruz sanki.. dikkat et kendine canım valla cok öfkelendim 😔
1PrensAnnesi Naznaz sağol cnm ya. Vallahi beni görseydin eşim şikayetçi oldu bakanlığın ihbar hattımı ne varmış aradı du bakalım ne olacak
Naznaz 1PrensAnnesi arasın bencede iyi yapmış hamilelikte ateş ne kadar tehlikeli bunu bile bile nasıl uyarmazlar sanki beyin ameliyatı yapıyor suyla temas etme bugun diyecek altı üstü 😡 bak mesela bende bilmiyordum beni uyarmadan gönderirse hemşireyi mahvedicem 😡
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi sağol cnm benm sizlerde saçma sapan birine düşersinizde allah korusun ben uyaraym dedm
1PrensAnnesi Naznaz bencede eğer uyarmazsa sen söyle bilsin hatasını sen öğrendn şimdi ama başkasının sebebi olmasın
Naznaz 1PrensAnnesi aynen bozucam birşey söylemezse. ah canım ya nasıl zor geçmiştir 🙁 şimdi iyi misin 🙁
1PrensAnnesi Naznaz bencede yap👍🏻 Eşimde taktı bu ebeye şikayeti bırakmam dio hep arıo hergün. Zordu hemde çok kol şişliğim berbattı ateşten çok ona yöneldm kıpkırmızı olmuştu tüm kolum bebeğin kalbini duyana kdr içm içimi yedi 😔 allaha bin şükür iyiyim şuan
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi emin ol herkes yapardı bu hatayı neyse en azından artık bi kısmı bilio🤷🏻♀️
Elfgny 1PrensAnnesi ben ilk dozu vurulduğumda hemşire bana duş alabilirsin diye özellikle söyledi problem olmaz diye ki olmadı da bünye meselesi sanırım 🤔 ikinci dozuda yarın 28. haftda vurcak bakalım bu sefer ne dicek