Melisduman 17+2. Erkek bekliyoruz. Rabbim hepimizin evladini saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin🤲🏻
Sarellem Gulbenpoti Gulbenpoti 2 kilo aldım. Benimde şu aralar iştahım çok açık. Ve tabi üstüne pandemiden ötürü hareketsizlik var. Sağlıklı olalımda kilolar geri verilir🌸
Gulbenpoti Sarellem elbette önce sağlık ama mutfaktan çıkamıyorum eskiden zorla yiyen ben tencereyi yiyorum ☺️ Eşim şoklarda
Esps_ Gulbenpoti bende çok yiyorum şuana kadar 8 kilo aldım ve iştahım çok açık doğuma kadar 20 25 almış olurum galiba 😂 siz kaç kilo aldınız
Burcukra Gulbenpoti ben 16+3 2 doktor da kıza benzetti net bişey demiyorlar haftaya tekrar gidicem sizlerde de oldumu böyle
Gulbenpoti Burcukra yok olmadı kız dedi ama 20.hafta gibi tekrar kontrol ederim dedi. Bebeğin duruşu ve ultrasonun kalitesi çok etkiliymiş
BlueMoon Gulbenpoti bnm bile 3. Olmasına rağmen kalp atışı gibi bi iki tik hissediyorum bazen de bisey kayar gibi daha ben bile tam hissetmedim ilk bebekte da az hisseeilirilk se eğer bide anne nin vücuda göre değişir tabi bn 56 kiloyum su an 52 ile kaldım
nslhhsn9221 Emineyldzlrr ben net gördüm yani doktorlar yanılma payı birakabiliyo ama bizim ki net söyledi
Esps_ Gulbenpoti doğumdan sonra hepsi gider kafana takma hamileliğin tadı çıkaralım fazla abartmadan 🤗
Yusra17 Gulbenpoti bende biran önce o haftaya gelmek istiyorum 11 haftalığız ve ağız tadı mide bulantıları yanmaları ölücem artık 🙏
Nelmali Gulbenpoti 17+1 bize de kız geliyor 😍😍 son 3 gündür ara ara hareketlerini hissetmeye başladım 🙈