Ozzz Kızlar normalde 14+2 haftalığız.Ama ultrosonda bugün 15+3 göründü.ve doktor erkek olabilir diye tahminde bulundu.Sizce değişme ihtimali varmı çok merak ediyorum 😄
shinemom Ozzz banada 13. Haftamda kesin erkek dediler o zamandan beri hiç açmadı bacaklarnı😂😍 merakla bekliyoruz hala netleşmedi 20 haftalık olduk😂
Minnosannesi Ozzz bugün bende doktordaydim normalde 14+5 günlük ama ultrasonda 15+5 görünüyor ve doktorum %90 erkek dedi bana gösterdi hatta çıkıntıyı
Nslhnfdn Ozzz 14+3 deyim doktor bugun erkek dedi. Esim eminmisiniz dedi hatta doktorda gosterdi burasi diye :))
Seyhann Benimde 14 haftasında kıza benziyo dedi ama kesin değil ddi normalde 16 haftaya kadar kesin bsey demiyolar ama değişebilir canım bende kesin kız gözüyle bakmıyorum😊
Ozzz shinemom 13.haftada kesin dediler vay be ıyimis 😁ama genelde kızlar göstermiyo derler seninki biraz tuaf olmuş 😂doğumda göstercek galba😂
Ozzz Minnosannesi nerdeyse kesin konuşmuş ne güzel ya bana böle olabilir diyince hep aklımda soru işareti kaliyo 😏
shinemom Ozzz normalde cok hareketli muaynedeyken hiç oynamıyor😂 cuma randevumuz var umarm bu sefer gösterir😊
Minnosannesi Ozzz bana da yine de hazırlığını diğer kontrolden sonra yap dedi ama gördüm yani pipisini 🙊🙊
Ozzz shinemom yaa Allahım oyun oynuyo demekki sizle 😂😂 bol bol çikolata vişne suyu falan iç girmeden inşallah gösterir yaramaz 😂
Ozzz Minnosannesi 🙈aynen sen genede bekle ne olur ne olmaz doğumda erkek beklerken kız doğanları duydum😂
eremkayra benimde ikizlerime 15+4 gunukken biri erkek digeri kiza benziyor dedi suan 17+1 gunluguz ins.bir dahaki ulturasyonda da ayni seyi soylerler 💑
Ozzz eremkayra hadi bakalım inşallah ne güzel ikisi bir arada çıkar 😂bende hep ikizlerim olsun istemişimdir ama nasip.artık net bişey söylerler heralde sizede