Mom54544 Edali87 3 ayı atlattık çok şükür geçen bime gelenleri eşim aldırmadı erken diye bu sefer onu dinlemedim bı sürü şey aldım 😂 15.haftaya dgru geldik ki bu süre içinde çevrem zaten başlamıştı ben bekledim eşimin zoruyla bu zamana kadar 🤭 Liste yaptım ben bebek ihtiyaçları benim ihtiyaclarim odası ve annemin arkadasindan yapılacaklar diye 4 kategoride sonra hastane çantasına konulcaklari liste yaptım Ve bu hafta bime gelen küvet seti reflü yatağı aldım babam orda mama sandalyesi kapisanlari görünce başka bime götürüp ondan da aldı dedim daha erken ona olsun alalım gelmisken aklımızda kalmasin dedi hafta içi annemle arkadaşına unisex babynest emzirme yastığı alt açma minderi nevresim takımı perde fonunu falan seçtim cinsiyet gerektirmeyen şeyleri ufak tefek hallettim çok şükür minnak minnak kıyafetleri kaldı az Alıcam onlarida herkes çok çabuk büyüyo ve getiren ler olacak bohça bohça herkes aldığını yaptini soyluyo arayıp ona göre hareket ediyoruz iş birliği içinde çok şükür 😌 kv görümce ve yengesi de başlamış zıbın falan almaya halamda sağolsun 101den battaniye zıbın takimlarin unisex inden falan almış eline geçenlerden beğendiklerinden nasipse haftaya cinsiyet öğrenirsek babannem öbür halam orgulere basliycak bizde ona göre kıyafetlerini alırız diğer eksiklerini alırız diye dusunuyorum bakım ürünlerini doğum öncesi alacağım şimdiden almam evim yazın çok sıcak kötü olur belki bu kadar zamanda
Ays0 Küvet seti, ağız mendili vs almıştım 9 haftalık falandım. 12 haftalıkken de e bebek indirimi vardı kiyafetlerde doktorum kız diye tahmin ediyorum dediği halde unisex aldım baya birşeyini halletmistim. Şuan 20+5 olduk çoğu şeyi tamam
nilnaib bizde 15 haftalık olduk bikaç şey aldım, elime geçtikçe alıp kenara atıcam yavaş yavaş kıyafet değil ama diğer şeylerin durmadan fiyatı artıyo 🤷🏽♀️
Msd26 Edali87 o haftalarda almadım zaten ilk aylar cok kötü bulantı halsizlik yasadıgım için :) biraz zaman geçsin cinsiyeti belli olsun bi liste çıkarın kendinize almaya başladıkça devamı geliyor:) ben listeyi netten bakıp hazırladım görümcemde tecrübeliydi kesin lazım olanları söyledi bende yorumlarla marka va tercihi yaptım aldıkça sildim
Cutepregnant Edali87 30.haftada basladim arastirmaya 32 de cogunu halletmistim. Erken dogum riski deyince doktor arastirdigim tum urunleri internetten aldim hem indirimleri takip ettim uyguna geldi çoğu
Mom54544 Edali87 bana herkes sen bı yasindan sonra başlarsin kiayfet alışverişine çok miniklerden alma şu an çok hoşuma giden bişey görürsen al diyo cevremdekiler
Fatos007 Edali87 Ben indirimde gördüğüm şeyleri aldım açıkcası nede olsa alıcam diye. İyi ki de almışım günden güne herşeye zam geliyor. Misal ilk aldığım şey bebek yıkama küvetiydi bimden 17 tlye aldım. Şuan aktuel olarak geliyor ve 40 TL.
elisam1206 Edali87 ben şuan 20 haftalık gebeyim bebeğim içinde kendim içinde hiç birşey almadım şuana kadar artık almaya başlarım tabi kendim içinde göbüş çıkmaya başladı çünkü kıyafetler olmuyor 😂
Gmommysboy Edali87 valla detaylı ultrasondan sonra almaya başladım..ebebek uygulamadan takip edip burdan da önerilere bakıp neyden ne kadar alsam diye yavaş yavaş ufak ufak aldım..baktığında hiç alışveriş yapmamış gibi hissediyorum ama nerdyse tamam herşeyi..marketlere gelen ürünlere de bakın derim battaniye küvet vs listeleyince cok gibi duruyor ama değil uyguna alınca
haviisssss Edali87 hastane ç Edali87 16. Haftamda Kontrol için gittiğimde başlamamız gerekiyor demişti doktorum :) bende her duştan sonra verdiği kremle nemlendiriyorum çatlak olmaması için , göğüs ucu için ise , 32. Haftadan sonra başlayabilirsin 🙈
bademsekeri42 Edali87 İlk 3 ay çok erken canım biraz birikim yapmaya başlayın hemde cinsiyeti öğrenince gönül rahatlığıyla yaparsınız ben 21. Haftadayım henüz bişey almadım kendime , bebek içinde bi kaç parça bişey sadece . Bayramdan sonra başlıycaz inşallah alılverişe
gulin-35 Edali87 ogrenıp kalp atısını duyar duymaz basladım ufaktan suan 24 haftalıgım bıttı sayılır ufak seyler kaldı kapı susu araba gıbı hepsını bırden almak zorlardı benı her ay yada uygun buldukca aldım son zamanlar eve alısverıstı boyaydı temızlıktı zaten bır suru para gıtcek dıye dusundum
SuleMine Edali87 cevremdede cogu kisi ayni seyleri soyluyor ilk 3 ay bisey almayin bisey olur uzulursunuz . Neden kotu dusuneyim olacagi varsa doğumdada olur 5 6 aydada olur neyin ne zaman olacagi belli olmaz diye bende gecen bime gelen mama sandalyesi kuvet ve baby nestden aldim 9 haftaligim allaha emanetiz .
Uerdem SuleMine 9 haftalikken mama sandalyesi almak cidden gereksiz olmuş, bebeğin oturabilmesi en az 6 ay. Bu süreçte defalarca mama sandalyesi geliyor zaten marketlere. 1 yıl sonra kullanacaksınız neredeyse😅
Miraybostan Edali87 ben öğrendiğimde almaya başladım.Heves ediyor insan annem alma dur diyor ama dayanamıyorum arada çıkartıp elimle bakıyoruz aldıklarıma.
YagmurAnnesi Edali87 ilk zamanlar için çok erken.. ama insan hevesleniyor.. ☺️ Ben kızıma hamileyken daha cinsiyeti belli değildi sadece sarı renk bir zıbın almıştım. 6 aydan sonra da bir şeyler almaya başlamıştım… yani 4-5 aya kadar yolu var alacağınız şeylerin.. ama kumbara yaparsanız son zamanlara doğru ya da 3-4 ay kala alırsanız daha iyi olur.. çünkü şimdiden almaya başlarsanız kendinizi son aya kadar tutamazsınız her gördüğünüzü beğenip almak istersiniz 😬
essyyyy Edali87 bebek için değil ama ben kendime çatlak kremi sipariş ettim gazdan dolayı kilo almasamda göbeğim şişti 3.ay dolunca direk kullanmaya başlarım diye. Bir de yüz için güneş kremi hamilelikte güneş lekesi çok ciddi sorun olabiliyor hep sürmemiz lazım
Edali87 essyyyy evet normalde de 50 faktör kullanıyordum bu sefer daha ciddi kullanırım bende bio oil aldim arada bebek yagi suruyorumaa.bio oil hemen bitecek.gibi daha yoğun belki liarac fln alirim diye dusundum
biologmommm Naçizane tavsiyem ilk çocuktan kalan tecrübe diyelim yenidogan kıyafetini az tutun çıtçıtlı badi çok gidiyor 40 o çıktıktan sonra 3-6 ay giyindi oğlum ama kilosu iyiydi belki ondan da olabilir çabuk büyüyorlar Emzirme yastığı muhakkak alin bn bin pişman olmuştum almadığıma sezaryen yerim belim kopmuştu Reflu yatağı çok önemli Avent göğüs kalkanı kardeşime aldırdım çok aşırı memnun kaldı süt içine sızıyor ziyan olmuyor Emzirme atleti yada sutyeni mükemmel bisey Kesinlikle büyük beşik alınacaksa birde yanınıza alabileceğiniz anne yani benzeri beşik muhakkak alin çok sık Emzirme oluyor yeni doğanda sürekli bebeği al koy koca beşikte işkence özellikle geceleri Oda termometresi bence şart sürekli hava sıcak mı soğuk mu derdine düşmuyorsunuz emziren olduğunuz için vücut isiniz çok değişiyor bebek sizle aynı hissetmiyor buna çözüm olarak termometre favori Uygun fiyatlı derseniz Manuel göğüs pompası wee marka çok gzl çekiyor elektrikli çok uçmuş fiyati 😃 Pişik kremi göğüs ucu kremi şart Kullan at bez değiştirme örtüsü çok işe yarıyor Müslin battaniye kundak için çok gzl bebek uyurken elini oynattikca korkuyor sadece kolları bağlamak bence rahatlık Emzik alıştırın yoksa ben gibi rezil olursunuz sizi emzik gibi kullanır 2 yaşına kdr😃 İlk zamanlar su ve pamukla alt temizliğini yaptım onun için bununicin ozel pamuk var bence gerekli Aklıma gelenler bunlar az öz alin büyüdükçe beğendiğinizi bebeğinizin kilosuna tenine uygun rengi alırsınız diye düşünüyorum bn ikincide bunları ypcm ilk olarak herkese sağlıklı rahat doğumlar şimdiden 😇
Buketkucuk Edali87 ben ikili taramada tahmin yapıldığı için unisex renklerde de olsa birkaç şey almaya başlamıştım ama asıl alışverişe 22.haftada cinsiyet kesinleşince başladım
mrsbiyolog Edali87 ilk 3 ayda aldığım tek şey zeka kartı oldu😂 o da annem bebek için bir şey al öyle bir inanç varmış bende onu tercih ettim. 20.haftamızdan sonra biz alışverişe başlamıştık
Pnr_123 Edali87 Ben daha gebeliği planlarken süt sağma pompası aldım :) ilkinde çok kullanmıştım indirimde görünce kaçırmadım.Şimdi 3 aylık hamileyim ikinci bebeğim. Bir aksilik olur hamile kalamazsam vs birine hediye götürürüm en kötü dedim.