Elf_ogz Edali87 3 ay çok erken bi süre bence imkanın varsa bu süreçte birikim yapmaya çalışıp eksiklerini 7.aydan sonra almaya başlarsın
baby_mama Edali87 zaten cinsiyeti anca öğreniliyor bence ilk 3 ay çok erken. Ben ilk 3 ay zaten ekstra riskli olduğu için bir şey almak istemedim, o parayı kenara attım. 4,5 aydan sonra o parayla toplu alışverişe başladım.
Hamileadayibiranne Edali87 bebeğin detaylı ultrasonu yani her organını ayrı ayrı inceliyorlar sıkıntı vs var mı en az 20 dakika sürüyor diye biliyorum bazı yerlere göre değişebilir tabiki ama 🌸
Gorg_i Edali87 bence her ay ufak tefek alıp 9 ayda halledebilirniz hem sizi cok yormamıs olur maddi acıdan
Zeynep_elifnur Edali87 merhaba şimdi erken ama bi liste yapın ben öyle yapmıştım ne lazımsa güzel bir şekilde yazmıştım yavaş yavaş almaya başladım hem bir anda almak zor olur diye hemde en sona kalmasın diye.. ihtiyaç olan şey denk geldimi aldim yanına tik işareti koydum çok şükür bütün eksikleri sona kalmadan tamamladım fikir olur belki size de 🤗 Örnek *Emzik √ *Penye battaniye √ *Bez *Islak mendil Vs. 🤗
Edali87 Zeynep_elifnur evet bende öyle düşündüm hatta konuyu eşime actim o tabi dogum parası muayene parawi sigorta vs düşünüyor bunalıyordu. Bense deli gibi trendyolda alınacak şeyleri takipe ediyorudm. İlk olarak gumus kapaktan bahsedince haliyle anlamadı ve yavrucum gerçekten gerekli şeylere bak dedi😁🤣 sonra liste yapıp ona göre fiyat tahmini ile ya para ayırıp ya da yavaş yavaş almaya başlayalım dedik.
karsiyakalianne irorkay ya bebekten bebeğe değişiyor bence suan için iyi yapmışsınız ama mesela benim oğlum 2. Aydan sonra birden serpildi ve çoğu şeyi giyemedi. Tabi her bebek ayni olmaz ama bebeklerin geneli 3 Ay önden gidiyor.
Whiteswan Edali87 ben almistim cunku icimdeki heyacani durduramiyordum unicex bisiler almistim baktikca mutlu oluyorum
Minimalist_anne Edali87 ben English home dan 2 takım unisex bebek nevresim takımı almıştım. İyi ki de almışım. Hem çok hevesli oluyor ve bişeyler almak istiyorsunuz, hem cinsiyet belli değil. Abartmak da istemedim. Onları kullanacağım mesela. 🤗