deletedmom42 Kzehra maşallah canım doğal yollamı gebe kaldın şoktayım şuan Allah yardimcin olsun ben iki taneyi nasil dogurcam nasil bakcam diye dusunurken sen 3 tane helal olsun cesaretine 😁❤
Kzehra deletedmom42 evet canm doğal yolla oldu ilk hamileligim zaten rabbim böyle istedi verdi çok şükür tabi diğer hamileler gibi olmuyoruz ama ben çok mutluyum çokta istiyorum eee mucize annesi olmak kolay değil😊😊😊
BarBeyzazer Kzehra bizde çift yumurta ikizlerimle 23. Haftadayız Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize ❤️🙏
Deryak Kzehra allah bağışlasın vaktinde sağlıkla kucağına al inşallah. Çık da güzel bakarsın Emin’im allah yardım eder nasılsa 😊
Kzehra BarBeyzazer amin canm amin aynı haftadayız seninle bakalim doğumlarımız nasıl olcak zamanında olsunlarda başka bişey istemiyorum😊😊😊
Kzehra Deryak çok saol canm benim tabi ki de rabbim verir onun sabrını illa ki zor olcak ama zahmet olmadan rahmet olmaz hiç bir zaman benim de tek zahmettim bu olsun😊😊😊
BarBeyzazer Kzehra inşallah günlerini gelişimlerini tamamlayıp gelirler formda karşılaşırız yine güzel güzel Doğum hikayelerimizi paylaşmak nasip olsun bizlerede canım 😍