Beklenengungelecekse Merhaba Arkadaşlar:) ikiz hamile olup bebeklerin haftası ve kilosu sizin aldığınız kilolar nasıl? ben perşembe öğreneceğim net kilolarını ben 7 kilo verdim 2 kilo aldım 23. Haftadayım :)
deletedmom42 Beklenengungelecekse 19 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim canim tek kese tek plesanta olarak devam ediyoruz iki gün sonra kontrolum var bakalim kac gramlar 😁❤❤
Fatmasp 36. Haftaya girdik 14 kilo aldım başta dört kilo vermiştim :) bebişlerde 2600 😌😌 doğumu bekliyoruz Artık
Beklenengungelecekse Fatmasp Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın 🤲 inşallah bende o haftalara gelebilirim
eremkayra @Esraumit# hamileligimin ilk 3 ayinda 5 kilo kadar vermistm bulantilar yuzunden simdi ayni kilomdaym almadm ama gobegm biraz belirginlesti .siz kacinci haftanizdasinz?
Fatmasp Beklenengungelecekse Görürsün inşallah canım :) bana da 30. Haftadan beri erken Doğum erken Doğum diyip durdular daha doğurduğum yok çok şükür 😌 rabbim sana da bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻
Mucizelerim 31 + 1 haftalık ogluşlarımı bekliyorum cuma günü gidecegim kontrole bakalım kaç kilo olmuşlar🤗12 kilo aldım.
Mucizelerim deletedmom42 benimkilerde tek kese ama arada ince bi zar var tek plesanta. Başka tek yumurta olan var mıı😂
Mucizelerim Kzehra tek yumurta üçüzleriii 😍 masaallah rabbim kucagına almayı nasip eder inşallah hepimizinkileride
deletedmom42 Kzehra maşallah canım doğal yollamı gebe kaldın şoktayım şuan Allah yardimcin olsun ben iki taneyi nasil dogurcam nasil bakcam diye dusunurken sen 3 tane helal olsun cesaretine 😁❤