Isra38 Nasilsiniz bakalim 2 aylik hamileyim ve istahim o kadar kapali ki herseyden diksiniyorum ve 6 kilo vermisim 2 haftada
Buse-l Isra38 ahh ahh ben 8.haftamdayim bitikleri yaşıyorum.2.hamileligim ama bu bambaşka .midem bulanıyor kilo veriyorum .sürekli uykum var bitmiycek gibi geliyor
Cidemkisa Isra38 merak etme zamanla geliyor iştah yerine bende 24 haftaya kadar istahsizdim 36 oldum fazlasıyla iştah sahibiyim 😊
mervekoluman0 Bende yeni hamileyim 1 aylık iştahım acılmiş baya erken mi belirtileri yoksa daha olacak mı
Halidebilbik Bende yeniyim 4 haftalık çok fazla midem bulanıyor ve başım dönüyor hep böylemi devam edecem acaba 😀
Muciiizemm Isra38 bende 7.0 haftalığım 3 kilo vermişim çıkarmıyorum ama herşey den tiksiniyorum yiyemiyorum midem almıyor en sevdiğim şeylerden bile tiksindim malesef 😭
Birsen2906 Isra38 5+0 dayım henüz bir belirti göremedim hiç bisey yok ayy inşallah böle olur inşallah bitek önceden uyandım mi uyuyabiliyorum şimdi sabahları gözümü açtım i daha uyumuyorum buda benim için çok iyi kızımda var zorlama diye dusunuyorum
Lilayla Kzlar bende 5+1 im henüz bende hiçbir belirti yok bulantı filan hangi haftalar oluyor acaba? Sadece arada kasıklarım filan ağrıyor ona da normal dediler ama
Tgbkrm-21 Lilayla bende ilk haftalarda iştahım baya açılmıştı 8 hf sonra bulanti başladı ve aşırı istahsizlik oldu suanda da 11 hf ama kasik ağrılarım hala var
citlenbigim2212 Lilayla ağrılar normal doktorum adet ağrısı gibi ağrıların olacak demişti ben 7+1 deyim henüz 1 haftadır bulantılarım var ve tabiki herkeste farklı oluyor
Sterre Lilayla Herkeste belirti olmuyor. İlk hamileliğimde bir kez bile midem bulanmadı, istifra etmedim. Mis gibi hamilelik geçirdim. Belirtim yok diye üzülmeyin bence, herkeste farklı çünkü