Bugra Furkan35 bi büyük şişe içiyorum bi de mutfakta olduğumuz zamanlar musluktan içiyorum baya var yani
Merve1996 ZeynepKeke benimde sariydi canim saglik ocaginda izlenimim vardi.İdrar kan testi yaptilar ertesi gun sonuc cikti idrarda enfeksiyon cikti.Kadin dogum uzmana gozuk dedi ilerlemeden benim doktorum erkek soyledim tek kullanimlik suya atilan ilac verdi ictim onu ama hemen lavobaya girmicekmisin.Sonuc olarak sanirim faydasi olmadi hala sari renkte akinti var gibi.Dogumdan once son kontrolum var yarin saglik ocagimda gecmismis kalmismi bakicaz bakim.
Furkan35 Merve1996 Tam idrar tahlili mi yapmışlardı yoksa strip ile mi benim sağlık ocağında tam idrar yapmıyorlar da
Merve1996 Furkan35 hayır bizde tam yapiyorlar hem idrar tahlili hemde kan tahlili verdim.ertesi gün sonuc aldim idrarda enfeksiyon başlagici dedi.Kanımda düşükmüş 11 miş kan ilaci verdi.
Sumeyye12 DilekGursoy bence yalnis yonlendryosunuz milleti su evet cok cok onemli enfeksiyon da fakat ilac kullanmadan ibaresi buyuk yalnış eger enfeksiyon ilerlerse ve ilacla mudahle edilmezse bebege ulasirsa erken doğu mu tetikler bilgi vermeden önce iyice araştırin ki sizin yazdığınız dikkate alan gebe biri büyük tehlike altına girmis olmasın..
Sinmn Furkan35 çamaşırım fazla ıslanınca şüphelendim.. doktorum muayene sonucunda anladı.. akıntı gibi değil, sızıntı olduğunda bardakla su dökmüş gibi oluyor, hem miktar fazla oluyor hem yapısı farklı..
Minaveannesi Büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu Ama can sıkıcı bir durum değil.. Benim doktor antibiyotik vermişti hiç kullanmadım Günlük 2 3 sürahi su bitiriyordum Senin de yapman gereken şey bol bol su içmek ozellikle ilişki sonrası genital bolgeyi cok iyi temizlemek