Ayyyyssegul Dilekahinzen idrar yaparken oluyor demi acı bnde de oluyo ve idrar yolu enfeksiyonu canım
Sinmn Benim ikinci gebeliğim ve ikisinde de idrar yolu enfeksiyonuyla uğraştım.. ilk bebeğim zamanında doğdu ama doğar doğmaz enfeksiyon nedeniyle bir hafta küvözde kaldı.. şimdi de 33. Haftadayım, enfeksiyon nedeniyle su sızıntısı yaşadım, bu nedenle istirahat ediyorum çünkü erken doğum riskim var.. üstelik bu da doğunca küvöze girebilirmiş 😕 herhangi bir yanmanız, farklılık varsa ihmal etmeyin lütfen zaman kaybetmeden doktora gidin 😕
Mjgn ZeynepKeke Canım bendede idrar yolları enfeksiyonu var doktorum enfeksiyon geçene kadar denize girmemem gerektiğini söyledi.
Nslhnfdn Dilekahinzen ben bugun test yaptirdim cok sik lavaboya gidiyormusun dedi doktor gercektende enfeksiyon cikti. Suya atip icmek icin bi ilac verdi bugun kullanmaya baslicam
Dilekahinzen ZeynepKeke buraya yazdıktan sonra duramadım gittim hemen devlette yaptırmıştım sonucum çıkmış ama doktor öğleden sonra izinliymiş. Kendi doktoruma da salı günü gitcem. Ordan başka bi doktora sordum oda pek açıklama yapmadı ama biraz enfeksiyon varmış hap kullanman gerekli dedi bide kanım biraz düşmüş. Öyle kaldı işte bol su içtim eve gelince yanma geçti şuan
Sinmn Ezgiiii ben ilk doğumumu normal yaptım ama şuan sezaryen olma ihtimalim var su sızıntısından dolayı.. normal de olsa sezaryen de olsa bebekte enfeksiyon olma ihtimali yüksek, varsa maalesef küvöze girecek 😕
Furkan35 Ayseu kültürde de çıkmasına rağmen vermedi mi 🙄 benim kültürde çıkmadı ama tahlilde çıktı. Aksef 500 verdi günde 2 kez 5 gün kullandım
Sinmn Furkan35 çamaşırım fazla ıslanınca şüphelendim.. doktorum muayene sonucunda anladı.. akıntı gibi değil, sızıntı olduğunda bardakla su dökmüş gibi oluyor, hem miktar fazla oluyor hem yapısı farklı..
Bugra Furkan35 bi büyük şişe içiyorum bi de mutfakta olduğumuz zamanlar musluktan içiyorum baya var yani