busden birprensesvebirprensannesi ben gidiyorum memnunum. Demet hanım ve gizem berfine gittim ikisindende çok memnun kaldım özellikle demet hanıma gitmeni öneririm
busden birprensesvebirprensannesi bakmıyorlar canım malesef. Gebe bölümüne alman lazım aynı durum başıma geldi. Doktorlar görüştürmüyorlar bile boluna gitmiş olursun
Mardin birprensesvebirprensannesi ben perinatoloji bölümüne gittim ve hiç memnun kalmadım içerde 2 kadın doktor bir de erkek asistan doktor vardı kaba sert konuşmalar baştan savma cevaplar iç karartıcı konusmalar ben de en son sinirlendim sizden tedavi istemiyorum dedim ve başka bı hastaneye gittim
Cankus Ben ikili test için perinatoloji bölümüne hakan erenel diye bir doktora gittim ikizlere hamileyim doktor o kadar iyi ve ilgiliydi ki anlatamam tam 1.5 saat baktı bana şimdi detaylı içinde ona randevu almaya çalışıyorum inşallah randevu bulurum
Ceydaaaa Salı günü bende perinatoloji bölümüne randevu aldım Dr ışıl hanım giden var mı hanımlar memnun kaldınız mı ultrason kagıdı falan verdi mi
Hulyapoyraz Ceydaaaa ışıl hanim cok ılgili bn gidiyorum 2 haftada bir kendi randevu veriyor kağıtları siyah beyaz bilgin olsun ama onemli olan bebeğin iyi olması sana bilgi vermesi
-Cansu- birprensesvebirprensannesi canım bende bu hafta ilk defa gittim. Dediğiniz demet doktor demet Acar ise grbeye bakıyor
Mikmikk birprensesvebirprensannesi birprensesvebirprensannesi ben geçen hafta denk geldim başka bir hastada bakmadı o bölüme yönlendirdi
elifpusat Randevuyu nasıl denk getiriyosunuz ben bı haftadır uğraşıyorum hep farklı jinekolok menopoz falan cikiyo bı tane gebeye bakana denk gelemedim
eymonunannesi elifpusat talep oluşturun randevu açıldığında mesaj geliyor uygulamanız varsa bildirim geliyor o şekilde alabilirsiniz. Onun dışında sürekli kontrol ederseniz bazen iptaller oluyor şansa denk gelirse alabilirsiniz