Gzde2410 Ftm_08_61 teşekkür ederım cevaplarınız ıcın Doğum ıcın bende orayı düşünüyorum rabbım hepımızın yardımcısı olsun
Ftm_08_61 Gzde2410 inşallah hepimizin bende orayı düşünüyorum odada iki kişi kalma konusu biraz kafamı karıştırıyor
yeniannna34 birprensesvebirprensannesi ben orda daha önceden kürtaj oldum yani odaları gözlerimle gördüm hemşireler çok iyi doktorlarda odalarda 2 yataklı ama hastalar pandemi nedeni ile tek hasta kalıyor gayet temiz güzel özel kadar iyi diyebilirim 🌸
-Cansu- birprensesvebirprensannesi canım bende bu hafta ilk defa gittim. Dediğiniz demet doktor demet Acar ise grbeye bakıyor
Ftm_08_61 Gzde2410 bilmemki öyle diyorlar pandemiden dolayı öyle bişey yapmazlar diye düşünüyorum 14 randevum var bilgi alacağım
Adilekorkmaz birprensesvebirprensannesi hamileyseniz gebe almaniz gerekiyor yanlis randevu aldiysaniz bakmiyorlar maglesef
yeniannna34 Erva12 yok 2li tarama için gidicem ama detayliyi orda yaptirmicam büyük ihtimalle 12. Haftamdayim daha doktorum 1 kere Adnan beye geldim bir kere Dilara hanima
Ftm_08_61 birprensesvebirprensannesi malesef bakmıyorlar ta uzak yoldan gelenleri bile geri yoluyorlar gebe polikliniğine alın
ikiponcik_annesi birprensesvebirprensannesi yani bakmıyolar diye biliyorum canım benim ya iptal et yeniden al istersen mağdur olma
ikiponcik_annesi birprensesvebirprensannesi bilemiycem o zaman gidersen muayne olmadan dönme ihtimailnde yüksek ama 🙄