Feride2435 papatya56 göğüslerim şişti göğüslerinde hassasiyet vardi ağrıyordu en belirgin belirtisi adet belirtilerinden farklı olarak kasıklarına kramp giriyordu ve çok ağrıyordu ama kısa suruyordu
Feride2435 papatya56 o zaman merakını gidermek için erken gebelik testi al o daha hızlı oluyo oburlu test adetin geçildiğinde doğru sonuç veriyo genelde bende bu belirtiler olduğunda kardeşimi kadın doğuma götürüyordum doktor erken gebelik testi doğru sonuç verdiğini soylemisti
Glbnpk papatya56 öyle bir kasık ve bacak ağrım vardı ki arabayı kullanamamıştım bir arkadaşım getirmişti beni okuldan eve. Aynı gün doktora gidip hamile olduğumu öğrendim. Göğüs ağrım da vardı. Dokunamıyordum.
Glbnpk papatya56 benim adet günüm ve sonrasındaki 3 gün bu ağrılarım oldu. Ama zaten geç döllenme. Sizin de belirtileriniz bunlar olabilir ☺️
papatya56 Feride2435 Olsunda fark etmıyo yıne test yaparım kaldırırım erken gebelık testı 8 günüm var adet olmaya yapsam çıkar mı
Hulya0621 5 haftalik hamile olduğunu öğrendim bugün fakat uyutmayacak derecece karin kaşık ağrısı var sizce neden
Hulya0621 Bugün öğrendim acil de doktor sadce gebesin dedi ve bizde çıktık yarin sabahin olmasjni bekliyorum ki direk ozel hastaneye gidil ultraston ile bakmak icin . Ama cok agrim var uykudan uyandi5dj beni korktum siteye girip yazmak istedim
papatya56 Hulya0621 Hulya0621 Hulya0621 Hamılelegın ılk haftalarında kasık agrısı olur dıye biliyorum Hulya0621 Hulya0621 Korkma canım nıye düşük olsun doktor kan alır değerlerine bakar 5 haftalıksa kesen oluşmuştur
Minicikkiz Hulya0621 Bebek yerlesiyodur. Kasık ağrısı normal bişey. Kiminin agirir. Kiminin agirmaz. Benimde agirir. Korma Allah’ın izniyle birşey olmaz 🤲🏻
Hulya0621 papatya56 korktum bende acaba düşük yada başka birşey mi diye eğer bunlar olursa kan tahlilinde değerlerde cikio mu
Hulya0621 papatya56 evet sabahın olmasını bekliyorum uykuda tutmuo hemen özel hastaneye gideceğim tim kontrolleri yapacağım. 😢