papatya56 Ozlemkdmrcl Canım bısey sorcam yenı hamileyken saglık ocagında kan verıyoruz ya orda troit degerlerıne bakıyolar mı
Melekgulten papatya56 benim gunum gecmemisti bi kalktik esim sabah namazina gitti bende kahvalti haxirlicaktim hic biseyim yoktu bi midem bulandi mutfaga ogun bugun giremedim hic bide sik idrar .birde bel ağrısı
2prensesannesi1 papatya56 vala canım benim regl öncesi yaşadıklarımı yaşamadım örenk benim adet olduğumu bilirdim bacak ağrısı göğüs ağrısı şişkinlik olurdu Ama hamile olduğumda bunların hiç biri olmadı
Bfduam papatya56 senin kaç gün öncesi gelmişti? Af edersin un gibi beyaz süt rengi bir çay kaşığıdır en fazla, dahada gelmedi.
brsnertrk kızlar ben geçen ay iğne ve çatlatma kullandım adetime 3 4 gün var göğüslerim çatlayacak gibi kasıklarım ağırıyor adet olacak gibi belimde ağırıyor ama kaset test negatif🥲 böyle olup sonradan pozitif gören var mı
prensimibeklerkenn brsnertrk kaset testler negatif göstere biliyo adet gününüzde yada gecikirse bi 5 gün bekleyin derim ama varsa kanda çıkar
prensimibeklerkenn Bfduam evet o akıntı haberci oluyo bnde de ilk defa öyle bişey olmuştu ama bi kaç gün arayla oluyordu sabah uyandığım zaman bnm süt değilde daha şeffaf gibiydi umarım hamilesinizdir 😊
Bfduam prensimibeklerkenn benim normalde akıntım olmadığından ne olduğunu bilemedim. Seffaf degilde beyaz kıvamlıydı.
papatya56 prensimibeklerkenn Canım adetıme 8 gun var ama belirtilerim var yarın versem kan bellı olur mu
prensimibeklerkenn papatya56 beta 5in üzerine hemen çıkıyor zaten varsa muhtemelen çıkar yumurtlama gününüzün üzerinden 6 gün geçmiş deneyin isterseniz