Seymaec Dilangunes benim ki fitil değil normal ilaç günde 2 defa almam gerekiyormuş öyle dedi. Hatta 4-4.5 ayına kadar devam et eğer gebeliğin devam ederse dedi salak doktor
Seymaec 1rh_ yerleşme ağrıları olabilir regl ağrılarına benziyordu sen gönlünü ferah tut, Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin
Mutiess Seymaec kalbi atıyorsa nasıl alabilir? Böyle doktorluk mu olur? Sinir bozucu şeyler. Rabbim sana bağışlasın evladını bol bol dinlenin o ilacı kullanın geçer inşallah🙏🏻♥️
Seymaec Nesityyy hafif ağrılarım var karnımda ama kanama yok. Tekrar gidip ultrasondan baktırasım var sürekli aklım orda kalbi atmaya devam ediyormu acaba diye. Senin durumun nasıl tekrar doktora göründün mü ilaçlardan sonra
Nesityyy Seymaec Yarın gitcem doktora canim ben kontrole bir hafta oluyo çünkü kanamadan.. Ama buna şükür iyim sadece yatıyorum evde.. başka bisey yapmıyorum 🤲🏻
Zezeeeyyldrm Seymaec normal bir durum değil bendede oldu iğne progestan verildi bitti tekrar oldu yine yatışım yapıldı iğne ve progestanla atlatyım çok şükür geçti doktoruna gitmwlisin veya acile
Zezeeeyyldrm Seymaec dinlen işaçlarını düz3nli kullan tuvalet harici kalkma geçer bendede oldu hep uzandım ilaç kullandım geçti çok şükür moralini bozma