ggizem0110 Bsmlh hayırlısıyla bebislerimizi kucagimiza alalimda saglikla sonra insallah yeriz🙏😘 buarada sormayi unuttum canım doktorun ne dedi suyun nasılmış
Bsmlh ggizem0110 suyum 4 kadranda 8,23 toplamda 37 dayanır gibi duruyor 2 düşmeden almam dedı sezeryan günü verdı 3 Mayıs ınşallah dayanır 20 nısan kontrol🥰
Sermec27 ipektosunannesi ben döner yapıyorm onunla hatta blraz önce 1 bucuk lavaşa döner yaptım yedim 120 cıktı 🥰
ggizem0110 Bsmlh ay hadi insallah allahım sag sağlim kucagina almak nasip etsin insallah 🙏bende 19 da gidecem insallah hayirli haberler alirim
Bsmlh ggizem0110 benım 20 si gene kontrol onda da sorun çıkmazsa 🤲 iyiyiz demek ama allahım büyük bu mübarek aylarda duam bellı duyan bellı cnm🤲🤲
ogrencianne35 Kubbb zaten dahiliye doktoru ac karnina bir de kahvaltı dan 1 saat sonra bakın diyor şekeriniz nasıl yüksek sizin şaşırdım 😂 benim açlık en az 100 çıkıyor gayet iyi sizin neden ölçüm cihazı verildi size
Kubbb ogrencianne35 AYNn cnm şaşırıyorum ya bugün açlık 80 tok 111 çıktı diyetle şimdi endokrin e gidiyorum bakalım o ne diyecek 🥰
ggizem0110 Bsmlh olsun canım kilosu filanda iyiyse bise olmaz saglikli olsunlarda igene flan yapmadilar dimi ciger gelistirici herihtimale karsi bazen yapiyolar die biliyorumda
Kubbb Bsmlh diyetle böyle cnm dün emin ol söylemeyeyim ne yediğimi tereyağlı böyle 5 tane bi yemek çeşidi yedim (canın ister diye söylemiyorum )148 çıktı 😂😂
Bsmlh ggizem0110 yapıldı 32+0 32+1 2/2 doz seklınde bana şimdi sıkışınca 2 hakkım daha var vurup doğuma alırım diyor kılosu tam haftasıyla uyumlu ama bakalım yabılırmı
ggizem0110 Bsmlh o igne iyi oluyomuş aslnda bana daha yapmadilar neyse cok şükür kilosu iyi ya kuzum 🙏