Birgulbasegmez2 yagmur12 başladık cnm 16dan itibaren aldım hep kıyafetlerini 😊arabasını alıcam bu aralar
Nazyun yagmur12 zıbın takım tulum ayakkabı felan aldım e bebekte indirim gördükçe alıyorum şampuanı pişik kremi kulak çubuğu yani bakım malzemelerinin çoğu bitmek üzere
Deletedmom15257 yagmur12 daha cokk yeni tulum alt üst yeni doğan eldiven zıbın ama az aldım kuvet de aldıkk😍
PasaninAnnesi Uygun bulduğum icin beşiğiyle arabasını aldık bir iki zıbın aldım daha da bekliyorum memlekete gidip gelicem 1 ay ondan sonra gerisini almaya basliycam dolabini beğendik dönünce alıcaz
Esen Bizde 22 olucaz ama daha bisey almadım annem bikac zıbın aldı bi iki battaniye ve örme yapıyor ben daha çok erken olduğunu düşünüyorum 2 2.5 ay sonra beşiğini giyeceklerini vs..alin diyorum annemlere dayanırsa tabi kayinvalidemlerde alır biter bikac günde eksikler diye düşünüyorum
Dlrcem Ben arabasını pusetini beşiğini aldım. Küvet takımı aldım bornoz tulum battaniye eldiven hastane çıkışı aldım. Bez aldım alt açma aldım. Şimdi bi dolap almayı düşünyorum ama karar veremedim. Bide kendi eksiklerim kaldı pijama ped vs gibi
Cigdem91 23+3 üz hastane çıkışlarını aldım 3 tane 10 lu takım 😁 4 tane alt üst takım aldım 3-6 ay aldım onları bayağ kıyafetimiz oldu havlusunu aldım beşik ve bebek arabası temmuzda alıncak 🤗 kendi eşyalarımıda ağustos gibi hallederim die düşündüm
yagmur12 EdaKnayenkartal Bugra bende erken diye henüz almaya başlamadım görümcem geçen sene Doğum yaptı kullanmadığı altları vardı ama artık başlamalıyım galiba 😂🤦🏼♀️🙈
seda1703 bende yavaş yavaş beğendiğim şeyleri aldım h&m de indirim var 2-4 ay 3-6 ay arası genellikle sweatshirt ve eşofman altları body bikaç patik takımlar vs. arabasını indirimde almıştk çok oldu yavaş yavaş almaya devam ediyorum :))
gokturksmom Biz de 24 haftalığız daha başlamadık sadece odasını aldık kuruldu 1 aya falan başlamayı düşünüyoruz geri kalanlara 😊