Gizzemmm derindemir bende geçtiğimiz perşembe 6+4 de gittim ve kese bozuk bebek te gözükmedi yüksek ihtimal boş gebelik geçiriyorum 1 hafta daha bekleyelim dedi doktorum önümüzdeki perşembe tekrar gidicem eğer bebek ve kalp atışı yoksa ki hiç umudum yok kürtaj olucam bende.Bu ikinci kürtajım olacak halinden en iyi ben anlarım
Senyil21 derindemir başka doktorlarıda dene bir bakın bence belki makinasında sıkıntı vardır sıkma canını dua et bol bol Allah yardımcın olsun 🤲
derindemir Senyil21 aynen son saniyeye kadar kese bozulana kadar beklemeyi planlıyorum.keşke dememek için
papatya56 derindemir Aynen canım bekle baska bı doktora daha görün ben baska bı doktora daha gıttım ikinci düşükten sonra genetiğe gıttım 40 gunde tahlıllerım cıktı kan pıhtılasması cıktı sımdı coraspın kullanıyorum
derindemir papatya56 eğer sonlandırmak zorunda kalırsam genetik bakılacak zaten.çok yorucu bu süreç.Allah düşmanıma vermesin
ozgei derindemir ah içim sızladı ben de iki kere bu acıyı yaşadım maalesef…Sağlıksız gebelik dediler, bebeği genetik incelemeye mutlaka gönderin, patolojiden birşey çıkmıyor, siz de bütün testleri yaptırın benim tavsiyem
angel123 derindemir çok üzüldüm ben de aynı şeyi yaşamıştım o an insan tarifsiz duygular yaşıyo inş bi daha yaşamazsın canım Allah kimseye yaşatmasın😔
derindemir angel123 biri şaka yapıyor diye düşünmek istiyorsun hatta o kadar reddettiki beynim durumu rüya bu dimi falan dedim ama değildi maalesef😭😭😞😞
papatya56 bigunanneolucak Coraspın kullanıyorum canım bıde folık asit kullanıyorum bu ay ovolusyon testı kullandım adetımı bekliyorum
papatya56 derindemir Yaşayan bilir canım bende yaşadım ılk bebegım 4 aylık düştü ikincisi 9 haftalık ikincisinde cok ümitliydım kesem olustu doktorum ıkı hafta sonra gel dedı gıttım tek gıtmıstım hastaneye muayne oldum doktorum kalbı atmıyo kese gelismemıs diyince dünyam basıma yıkıldı sankı ağlayarak eve geldım sımdı hayırlısı dıyorum
Adaaa34 derindemir Canım başka hastaneye git alttan muayene ol.Benim duyamamıştı dr alttan baktı öyle duymuştuk.İnşallah hakkında hayırlısı olur🙏🏻🙏🏻🙏🏻
derindemir Adaaa34 alttanda baktı canım doktor.hatta bebeğin yanında 2 tanede kist benzeri bişey gördü kesenin içinde.sanki 3 kese vardı birinde bebek vardı diğer 2 si boştu
angel123 derindemir her zaman bunu düşün daha kötüsünü yaşayanlar var doğumda bebeğini kaybeden yada doğduktan sonra iyicene alışıyo sonuçta o yüzden isyan etme Allaha hep şükret illa ki senin de sağlıklı bir gebeliğin olacak💕
Bsra1111111 derindemir bende 6 hafta duydum geç döllenme oluyordur ben kafayı yemiştim içini rahat tut olurmu sevgili anne
Bsra1111111 derindemir evet ben gittiğimde doktor kese yok bilmem ne demişti haftaya yine gittim kadin bisi demedi geç döllenme olabilir dedi bende farklı doktora gitmedim 1 hafta daha bekledim hadi hayırlı olsun dedi hamilesin 6 haftalık dedi ben şok oldum benimde geriden geliyor sende sabret
Sibelslck derindemir bence acele etmeyin benim bebeğimin regli tarihine göre 8 haftalık olması gerekirken ultrasonda 5+4 dü ve doktorda cok olumsuz konustu 6+1 de gördüm gec döllenme olunca olabiliyor yani biraz daha sabredin bence duyarsınız inşallah 🌿🤲🏻
derindemir Sibelslck ayyy nasıl umut doldu şu an içime.inş benimde geç döllenme falandır.yoksa inanmak istemiyorum gelişiminin durduğuna😢