derindemir Mrv239_ geçen sefer bende direndim ta ki kese bozulana kadar.en zoru karar vermek zaten.acaba kürtaj olup önümem mi baksam yoksa direnip bbiraz daha kafamdaki acabaları mı sonlandırsam.şu an beynim durmuş gibi hissediyorum.2. kez bu durumla sınanıyorum
Tugba6336 derindemir bence beta baktır. Durmuşsa kürtaj ol. Durmamıs ise bekle. Ben öyle yapmıştım. Oğlumun kalp atışını 9 haftada duydum
derindemir Tugba6336 nasıl yani?eğer beta artıyorsa hala bir umut var mıdır?yani kalp atışı olmadığında beta durur ve daha gelişim var ise beta artmaya devam mı eder?nasıl kalbimi ferahlattınız şu an
yuksell07 derindemir ayrıntılı ulturaosndan bakıldimi bende 7+5 tim ama benim kesede şekil sızdi bebek boyu 7 mm di kapl atışı olmayınca kürtaj oldum bebeğin boyu 2 mm olunca kapl atışı duyulurmus normalde
yuksell07 derindemir eğer bu bebeğide altidirsan genetiği gönder kendinde git genetik bokune testlerini ver cnm kafan rahat eder en azindan
Tugba6336 derindemir aynen oyle. Beta durduysa gebelik de sonlanmış olur. Yani mantıken gebelikle beraber beta da artıyor. İnşallah kalp atışını duyarsınız. Beta takibi bence yaptırın. İnşallah hayırlı haberler alırsınız
papatya56 Canım senı uzmek ıstemem ama bende kan pıhtılasması vardı iki kere dusuk yaptım ikinci bebegımın kalbı atmadı 9 haftaya kadar bekledım kurtaj olmadım evde kanamam oldu kendılıgınden düştü
Senyil21 derindemir başka doktora daha git cnm kız kardeşimin başınada benzeri bir şey gelmişti şuan bir kızımız var Allahtan Ümit kesilmez muhakkak başka doktorlarada görün
Smra13 derindemir canım bnimde aynı şekilde oldu 3 gün hastanede yattım ama Bi işe de yaramadı mecburen kürtaj oldum üzüldüm senin için am rabbim hayırlı zamanda Bi daha nasip ediyor şimdi 30 haftalık hamileyim üzülme
derindemir Smra13 bu 2. defa aynı şeyi yaşayışım.bunuda kaybedersem süreç uzun.genetik testler ıvır zıvırlarr.belki de tüp bebek sonrası.düşününce bile ruhum yoruluyor😞😞😞
Senyil21 derindemir başka doktorlarıda dene bir bakın bence belki makinasında sıkıntı vardır sıkma canını dua et bol bol Allah yardımcın olsun 🤲
derindemir papatya56 hımmmm yok öylesini istemem tabi ama 1 hafta daha direneceğim gibi.en azından 4-5 gün daha
papatya56 derindemir Aynen canım bekle baska bı doktora daha görün ben baska bı doktora daha gıttım ikinci düşükten sonra genetiğe gıttım 40 gunde tahlıllerım cıktı kan pıhtılasması cıktı sımdı coraspın kullanıyorum