nurdane3504 Ayiss ben 27 haftalığım daha doğum konusunu konuşmadık pek bı bilgim yok ben zaten sezeryan olmak istiyordum normale karşı korkuyorum🤷🏻♀️
Esra2491 Yekbun35 Ceren hanıma karar vermiştik zaten herkes güzel şeyler söylemiş hakkında teşekkür ederim
Melek_55 Papattyyaa doktor da önemli giderseniz Gonca Aksoy Özmeni tavsiye ederim çok tecrübeli bir doktor
Kullaniciadimne ben kliniğe gidiyorum Volkan Dede, çok da memnunum muayene 450 15 gün sonra kontrolü ücretsiz. Doğum için de Özel sağlık ya da medicana tercih edicek gibiyim.
Kizkido IzmirliBurcu ilk doğumu orada yaptım ama 9 yıl oldu. Doktorum Gökalp beydi . Doğuma kadar herşey okey ama sonrasında hiç ilgilenmedi 😐
Poyraz_basak Kızlar cinarlida doğum yapıp covit testi yapiliyormu yapılıyorsa ücreti hakkında bilgisi olan varmı.?
Poyraz_basak BrcHmt cnm ne Dicem sana cinarlida Corona testi yapiyolarmi doğuma girerken bilgin varmı ? Ücreti neymiş
Poyraz_basak BrcHmt bazı hastaneler hem hasta hem refakatçi ye test yapıyormuş malum oda ucuz birşey değil özelde ama şimdi onur beyle konuştum yokmuş test cinarlida yapılmiyormus
Fdilekk AYsnrrrr karataş hastanesi Aysel Zabite gidiyorum cok memnunum , eger sıgortanız yoksa annelik hali dye giriş yapıyolar 105 tl muayne ucreti, Aysel hanım cook ilgili bi doktor
Kullaniciadimne Umudumbitmedi medicana daha uygun dedi doktorum. ben suda doğum istiyorum Ekim de olacak doğum, hastane, doktor ücreti, havuz dahil zamlı fiyatlarla 10-15 arası olur dedi doktor kabataslak.
BrcHmt Bbgkdk merhaba 🙋🏻♀️ Biz bugün gittik randevuya 37+3 üz. 2725 gr olmuş oğlum 🙏🏻 Nst de sancı falan çıkmadı. Bebek kanala yerleşmiş Her şey yolunda , doğumu bekliyoruz artık dedi barış bey ☺️
Bbgkdk BrcHmt merhaba😊 çok sevindim bizimde yarın 16.00′da randevumuz. Kanala yerleştikten sonra her an gelebilir herhalde 🙈 bizimde en son gittiğimizde kanala yerleşmişti 😊 doğum için bir şey dedi mi Barış bey şu zaman olur falan diye
Bbgkdk BrcHmt merhaba 😊 kontrolümüze gittik. Sancımız çıkmadı. 2850 gram 50 cm olmuş 🙏 4 Mayıs gününe çınarlıdan randevu oluşturduk🙏 O zamana kadar kendiliğinden gelmezse sezaryen olucak nasipse
BrcHmt Poyraz_basak aaaa gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün😍 çok geçmiş olsun 💐 normal oldu demi? Nasılsın bebek nasıl boy kilo nasıl çıktı usg dekiyle aynı mı? Sütün geldi mi ?