Yekbun35 Esra2491 ben ceren hanıma gidiyorum birde feyza hanım var onunda çok memnun kalan hastalarını olduğunu defalarca duymuştum 🤗
Ayiss Yekbun35 ceren hanımdan memnun mısun normal doğum doktorumu yoksa direk sezaryena mı yönlendiriyor
Esra2491 Yekbun35 Ceren hanıma karar vermiştik zaten herkes güzel şeyler söylemiş hakkında teşekkür ederim
Poyraz_basak BrcHmt evet cnm 🙂🙂benim ufaktan aşağıya baskı sancı var gibi ama ben ufak sancıları hissetmiyorum pek beni etkilemiyor bundada 4 cm falan gelince anca hissederim ins 😅oğlumda öyle olmuştu
BrcHmt Poyraz_basak maşallah diyelim o zaman. Benim daha hiç çıkmadı sancı hiç hissetmiyorum da. Senin kaçlarda çıkıyor nst de sancı?
Poyraz_basak BrcHmt bilmiyorum ki bakmadım.ben birşey hissetmedigim için ebe geldi çıkarttı nstden beni iyimisin sen dedi iyiyim dedim sancı çıkmış açıklık varmı bakalım dedi direk hiç bakmadım yani kaçtaydi falan diye zaten arkam.donuktu cihaza 🙂
BrcHmt Poyraz_basak ay inşallah benim de öyle olur ☺️ Ne kadar geç o kadar iyi sancı hissetmek ne güzel valla
ebozbey Papattyyaa çiğli yakınsa can hastanesi var muane 215 TL bana o bile fazla geldiği için daha uyguna gidiyorum
ebozbey Papattyyaa gitmeden ikili taramaya bol bol bol çikolata ye benim bebiş sabit kaldı doktor olcemedi hareketli olması gerekiyormuş saatlerce hareket etmesini bekledik. İlk ultrasona giriyorsun sonra kan tahlili canim
Ayiss nurdane3504 alev hoca normal doğuma mı yönlendiriyor yoksa bazı doktorlar gibi direk sezaryena mı ? Bilginiz vsr mı
elisamnlannesym nurdane3504 ben 23 haftaligim alev hanıma gitmeyi düşünüyorum doğumu nerede yaptiriyor ilgisi alakası nasıl acaba yani doktorumu değiştirmiş Olcam pişman olmak istemiyorum 🙄🥰
Ozge1986 BrcHmt evet çok korkuyorum 😔 daha çok var ama şimdiden telaşı sardı beni 😔 sizin çok az kalmış inşallah istediğiniz gibi gider herşey sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız 🤲🏻🍀🌸
nurdane3504 Ayiss ben 27 haftalığım daha doğum konusunu konuşmadık pek bı bilgim yok ben zaten sezeryan olmak istiyordum normale karşı korkuyorum🤷🏻♀️
Melek_55 Papattyyaa doktor da önemli giderseniz Gonca Aksoy Özmeni tavsiye ederim çok tecrübeli bir doktor
Aralidnak Ch95 benim doktorum dışardan geliyor onunla 4000 anlaştım, su hastanesi 2350 alıyor normal yada sezeryan farketmiyormuş. Doğum fotoğrafçısı isterseniz 450 tl tüm dijitalleri veriyormuş