mutlugebeee ben anlamadim bana anlatildi. Zaten ondan sonra baska doktora gecmek istemistim. dr ece hanima gittigimi ogrendiklerinde anlatmislardi dava actiklarini biliyorum fakat ben yasamadim bunu cok yakinimda degil tanidigim o nedenle detaylari bilmiyorum kesin birsey soyleyemem. Herkes ayni deneyimleri yasayacak diye bir durum yok ben karatasta edindigim deneyimlerle bir daha kapisindan gecmemeye ozen gosteriyorum. Yaklasik 10 yil once teyzem ve yengem karatasta dogum yapmisti kisa sureli aralari var erkek doktorlari vardi adini hic hatirlamiyorum cok memnunduk oyuzden kesin oraya giderim diye dusunuyordum evimde cok yakin ustelik yenidogan icin cok donanimli oldugunu dusunuyordum.
Hamileligimin ilk basinda ya 6. Hafta yada 7 medicalde kontrolumde kalp atisini keseyi cok rahat gorduk hic alttan muayene ihtiyaci yasanmadi. Hicbirseye ek ucret odemedim. Labirent gezmeme gerek kalmadi ve doktorum Allah ın lütfu gibi bir insan . Ha birde mesela karatasta surekli idrar kesesi cok dolu olmali cok sıkışık olmalısiniz dendiginden cok zaman kaybediyordum su icip sıkışmayı beklerken fakat yeni gittigim yerde bunuda hic yasamadim 😊