elisamnlannesym ben subat ve eylul aylarinda kimyasal gebelikler yasadim . Kimyasal gebeligin ne oldugunu bilmiyordum.
Subat ayinda ilk yasadigim kiyasal gebelikte karatas dr. Ece ye gitmistim. Kanamam oldugunu ama normalde bu durumu hic yasamadigimi anlattim tam 1 ay kanama yasadim damla damla falan degil bana strres kaynakli dedi israrla alttan muayene etti. Sistemleri bozuktu kan sonucu aksam cikmis hamilesiniz diye mesaj atmis hafta sonu diye tekrar kendisine ulasamadim. Ailemle falan paylasmistim durum cok zordu. Neyse hafta sonu gecti ben biraz doktoru arastirdim arkadasimin bebegini ur demiste kurtaj etmis davaliklarmis vs.vs. bunlari ogrendim. Pazartesi gittim dr degistirmek istiyorum dedim. Sistemleri bozuktu direk dr. Odasina cikmami istediler kayit sonra yapilir diye esim kayitla ugrasiyor ben baska doktor yanindayim bana ozel sigortam oldugundan 15 tl muayene ucreti odersin dr. Degistirirsen dediler tabi hemen kabul ettim meger o 245 (küsurati olabilir emin degilim baya zaman oldu) tl imiş. Neyse iceri girdim dedim hamileymisim ama kanamada var. Bana hicbir muayene uygulamadan düşük yapıyosun canim sen dedi. Nasil yani ddim ne bi aciklama ne bisey. Bi muayene edelim yinede falan dedi cok tuhafti yani. Neyse esim geldi sistem hala gelmemis muayene olmak istemiyorum ben dedim ciktim. Çankayadakine gittim orasi karataştan cok daha iyiydi korunun iyisi denilenden Eyluldede ordan koptum. şukurler olsun Allah karsima Hakan Beyi cikardi sonra hamile kaldim. 😊 (biraz uzun oldu ama bu gorunen kismiydi ben dusk yapiyosun dendikten sonra haftalarca bebegime yaptimda dustu bebegim dedim yasadigim en zor zamanlardi kimyasal gebeligin ne oldugunu internette arastirip ogrenmistim.)