metehaninannesiii YuvarlanamayanPandaa bende şehir hastanesine pek güvenemiyorum gelen yorumlar pek iyi gelmedi eşim de ben de orayı tercih etmedik
YuvarlanamayanPandaa metehaninannesiii yorumlar herkes kafasına göre yapıyor bir çok akrabam doğum yaptı yeni hali çok güzel ben ilk oğlumda doğum evi vardı orayı sevmiyordun güvenmiyordum ama bakalim eşimde istemiyor ama biraz daha çok güveniyorum şehir hastanesine sanırım
YuvarlanamayanPandaa Betulnuri eşimin tsk kimliğini gösterdik ve muayne testlerde indirmli gidiyoruz 140 muyane yerıne 70 tl veryorz
Tgckbr Betulnuri canım benim bahsettiğim eşim tsk yani askeri personel o şekilde faydalanabiliyoruz biz ama arkadaşın demek istediği de aynı şey sanırım yanlış anladıysam eğer hiç bilmiyorum onun faydalandığı tsk nedir
efruzebrar_ YuvarlanamayanPandaa acı badem hastanesinde indirim oluyor ve Cemal ünlüyü önerebilirim doktorun ilgisi alakası kendine hayran bırakıyor 🤗
Eylul_Masal YuvarlanamayanPandaa çok iyi bir doktordur aslında bizim ailemizin doktoruydu kendisi. Çok naif, narin bir beyefendi ilgiliydi belkide son gittiginde yoğundu falan ondan boyle davranmistir
YuvarlanamayanPandaa Eylul_Masal evet normaldede çok ilgiliydi oğlum zamanında ama bu gittiğimden beri zaten yoğun bir hastası yok ona rağmen değişikti
Betulnuri YuvarlanamayanPandaa normal özelde kadın doğum içinde geçerli mi bu? Benim eşimde TSK da ilk defa duydum da
Eylul_Masal YuvarlanamayanPandaa yok ben ona gitmiyorum suan ama bekarken ona gidiyordum sürekli. Suan System hastanesine gidiyorum eşim orasi ile anlasmali oldugu icin 15 lira ucret oduyoruz medical ile anlasmamiz olsa kesinlikle mustafa beye giderdim. 2 yegenimi de mustafa bey kurtardi son anda.
YuvarlanamayanPandaa Tgckbr yok kuzum neden yanlış anlaşılasın eşlerimizden dolayı indirim alıyoruz eşlerimizde hak ediyor şahsen ben bankacının %80 indirim aldıgını duydum şok oldum
YuvarlanamayanPandaa Betulnuri her hastanede olmuyor sor bitane kuzum doğumda geçerli olmuyor bazılarında ama bazılarında muyanede oluyor
Betulnuri YuvarlanamayanPandaa ben bu bilgiyi çok geç edindim ya 8 buçuk aylık hamileyim 😂 bakayım etrafımda TSK indirimi olan hastane var mı varsa doğum için indirim oluyor mu onu araştırayım