Ozgeyk07_ Progestan iğne vuruluyorum 3 günde bir ve ilacını içiyorum günde 2 kez. İçtiğin zaman başım dönüyor bunu yaşayan var mı acaba
Mavi34 Ozgeyk07_ günde 6 tane hap olarak hergun hem fitil hem.igne olarak kullanıyorum bask dönmesi olmuyor sadece tansiyonum 8 6 olunca basım donuyor ilaçla alakalı değil yani
Canimoglummmm Ozgeyk07_ Ben duphaston ilaç kullanıyorum oral alıyorum hiç yan etkisi olmadi doktorum progestan kullanırsan alttan alırsan daha az yan etki olur ama boşver dedi bunu kullan oda aynı işlemi görüyor doktorun uygun görürse değiştirebilirsin ilacını.
Deletedmom_5 Ozgeyk07_ bende ilaç olarak içiyordum doktorum bana progestanı bol suyla almamı tavsiye etti bu sekilde baş dönmesi yapmaz dedi ve gercektende işe yaradı 3 bardak suyla içiyodum
Ozgeyk07_ Canimoglummmm Mavi34 Allah şifa versin rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🥺
Ozgeyk07_ Deletedmom_5 bende bol su tüketiyorum pazartesi belli olacak durumum inşallah hayırlısıyla kalp atışını duyarız da gerek kalmaz 🙏🏻
Selocan59 Bende akşamları alıyorum aldıktan bi 10 15 dk sonra bi sersemlik uyku basıyor kafam güzel oluyor 😁🤣 sanki sarhoş oluyorum
momof3 Ozgeyk07_ İğne çok ağır canım çok iyi anlıyorum seni.Hapı da ben belli bi süre sonra danayamafım doktorumun tavsiyesiyle vajinal yoldan kullanmaya başladım hafifledi baya yan etkileri.Doktoruna danışıp sen de öyle kullanabilirsin
Ozgeyk07_ momof3 iğne 3 günde bir olduğu İÇİN ona pek takılmıyorum aslında ama oda çok takıyo acıtıyo 🥺
Kaderyas01 Ozgeyk07_ bende kullanmıştım önceden çok kötü bir ilaç ya bende bayılıyordum ayağa bile kalkamiyordum bir süre doktorum baş dönmesi yaparsa fitil olarak kullanmamı söylemişti sende bir doktora danis fitil olarak kullanmanı söylerse kullan canım
Kaderyas01 Ozgeyk07_ şimdi ben birşey demek istemiyorum aslında fitil olarak da kullan diyemem doktor değilim çünkü sen yine de bir doktoruna Daniş istersen baş dönmeni falan anlat zaten o sana fitil olarak kullanmanı önerir belki ilacı yazarken söylemek aklına gelmedi
momof3 Ozgeyk07_ İğne daha ağırmış doktorum aşırı mecbur olmadıkça vermiyorum dedi ama acildeki doktor vermişti bana da.1 hafta boyunca her gün oldum çok kötü zamanlardı Allah kolaylık versin
miniko_2308 Ozgeyk07_ sabah akşam birer tane içiyorum. baş dönmesi yapıyor o da sersemliğe sebep oluyor, bazen aniden uyku basıyor yürürken ayaklarımın birbirine dolaştığı bile oldu, biraz uyuyunca geçiyor. Bu ilacın böyle bir yan etkisi var maalesef.