kivancinannesi 14+5 haftalık hamileyim karnım hiç yok hiç kilo almadım etrafımdan baskı yapıyor bebek sağlıksızdır sen zayıfsın oda zayıf olacak fln benimle aynı durumda olan var mı ?
sedaninbebegi12345 kivancinannesi hayır cnm ne alaka millet kendine baksimn herkeisn bünyesi bir değil ki doktor bı sıkıntı olduğunu söylediği sürece sitres yapma kiminin hiç belli bile olmuyor iç. Karın dış karın meselesi yani
Cotanak kivancinannesi merhaba. Ben de tam olarak 14+5 haftalığım. Ben de henüz kilo almadım, tersine kustuğum için 4 kilo verdim. Kendimce ne kadar geç kilo alırsak o kadar iyidir. Sıkmayın canınızı 🌸
Sinem_58 kivancinannesi bende sizin gibiydim şimdi 26+3 olduk karnım birden çıktı eşim bile sen nasıl hamilesin diyordu şimdide hamile olduğun artık çok belli diyor 🤭
sedanur4004 kivancinannesi Saçmalama canım olur mu öyle şey dinleme sen onları daha erken benim arkadaşımın 23. Haftada çıktı göbeği ve hala çok az onları dinleme lütfen doktorun ne derse onu dinle 💙
Deryabade12 Öyle saçmalık mı olur kimsenin dediğine bakma daha çok erken ben 24 haftalığım yeni yeni çıktı karnım belki iç karnın geniş belkide son aylarında birden çıkacak takılma öyle şeylere hamileliğinin tadını çıkrmaya bak
Hzihnipak Lütfen dışarıya kapatın kulaklarınızı ben ilk hamileliğimde 7 aylık olana kadar karnım belli dahi olmuyordu yani herkesin hamileliği vücut yapısı bir değil insanlar bunu bir anlayabilse keşke
Hzihnipak kivancinannesi insanlar hep birşey der daha çok şey duyacaksınız ama duymayın insanı germekten başka birşeye yaramıyorlar banada çok güzel saklıyorsun karnını diyorlardı neyi ne şekilde saklayacaksam🤷♀️Keyifli keyifli geçirin günlerinizi yeter ki siz ve bebeğiniz sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil🌼
Sinem_58 kivancinannesi içinizi ferah tutun 1 hafta içinde kocaman oldum ben sonrada keşke çıkmasaydı dedim yürümekte zorluk çekiyorum yatarken zorlanıyorum bugünlerin tadını çıkarın valla 🕊️
kivancinannesi Hzihnipak ilk hamileliğim bilmediğim için benide korkutular çeneleriyle ben 4 aylık hamileyken karnım kocamandı senin karnın niye yok fln 🤦♀️
minikprensimmm123 kivancinannesi Onların lafına hiç kulak asma canım benm 3. Gebeliğim ikisi 8 haftalıkken öldü şimdi 14+1 deyim yeni çıkmaya başladı ya 3. Gebelik ondan erken çıktı benim ki belkide
kivancinannesi minikprensimmm123 olabilir canım işte ağızları torba değilki büzelim kafalarına göre konuşuyorlar destek değil köstek oluyorlar 🤦♀️
minikprensimmm123 kivancinannesi Ben o yüzden kimseye demedim canım Bi ailem ve eşim biliyor onun harici kimseye demedik böyle daha rahat oluyor