New34 metehaninannesiii ay sizin yağlama,yağ mantısı ve hele ki cıvıklıya ne demeli allahımmmmmmm 😭😭😭 çok güzel çok
tcasl New34 az malzemeli de gayet güzel oluyo sosis felan tadını kaçırıyo bence ben bu şekilde yapıyorum çok da kolay oluyo ❤️
New34 metehaninannesiii yağlamaaaaaaa 😭😭😭😭 cıvıklı peki bence var ya yemeyen yani çok şey kaybetmiş olabilir o nasıl bir pide ya bilmiyorum allahım görümcem orada yaşıyor ondan hiç dönmek İstemiyorum ordan dönünce hüzne boguluyorum 😂😂
Siyahinci- New34 önce patatesleri hasliyorum. Pişince tereyagi tuz ve kaşarla eziyorum kasarlar eriyene kadar. Sonra guveclere pay edip malzemeleri koyuyorum. Fırına atmıyorum güveçler sunum amaclı kase falanda olur 😊
_Mother_ Siyahinci- afiyet bal şeker olsun canım benim kide cacık hazır bulgur üzerinde pişiyor eşim işten gelene kadar hazır olur 😘
Zelsonr Mucizemm0101 Valla genelde öyle söylüyorlar ama bizim Urfa’da tüm hamileler yiyor hiçbirine de bişi olmuyor bende bayramdan sonra ilk işim Urfa’ya gidip ciğer yemek olacak 😂😂😂🤭🤭
Ozge890 Sehertass hep gece yarısı geldigi icin bazen yemek yiyor bazen yemiyor yaptığım yemek çoğu zaman dökülüyor bende zaten doğru düzgün bisey yiyemiyorum canim istemiyor bisey yapamasamda gelince bu makarna yaparım yeter