New34 tcasl bir an var ya bi sürü kumpir geçti gözümün önünden😋😋 ama sosisli falan siz ne koyuyorsunuz içine büyük patates bulamam ki burada şırnaktayım 😭😭
Siyahinci- _Mother_ bizde de durum aynı valla sürekli düşünüyoruz. Bugün ki menü fikri sizden oldu yaptık yedik bile 😂teşekkürler canımm
_Mother_ Siyahinci- afiyet bal şeker olsun canım benim kide cacık hazır bulgur üzerinde pişiyor eşim işten gelene kadar hazır olur 😘
Siyahinci- New34 normal patatesi haşlayıp yapıyorum ben evde. Malzemeleri de üstüne ekliyorum küçük guveclerde güzel oluyor. Çok canın istediyse en azından nefsini koreltirsin 😊
tcasl New34 ya şuan yazdığım için pişman oldum 😢 ama büyük patatese hiç gerek yok normal patatesi ortadan ikiye kesin fırına koyun alt üst ayarını açın içi pişene kadar bekleyin biraz uzun sürüyor pişmesi çıkardıktan sonra içine kahvaltılık yağ tuz kaşar peynir koyup karıştırıyorum sonra ketçap mayanez garnitür ve mısır koyuyorum sadece çok lezzetli oluyo bu şekilde 😍
tcasl New34 veya patatesleri haşla tuz yağ ve kaşar peynirle birlikte ez sonra borcama koy fırına at üzeri kızarınca çıkar garnitür mısır ketçap mayonez koy 😍
Mucizemm0101 Siyahinci- öyle biliyorum ben canım sakatatların yenmemesi lazım diye biliyorum bi araştır istersen
New34 Siyahinci- güveçte nasıl yapıyorsunuz önce haşlayıp sonra fırına mı atıyorsunuz hiç yapmadım deneyeyim bende ☺️
Siyahinci- New34 önce patatesleri hasliyorum. Pişince tereyagi tuz ve kaşarla eziyorum kasarlar eriyene kadar. Sonra guveclere pay edip malzemeleri koyuyorum. Fırına atmıyorum güveçler sunum amaclı kase falanda olur 😊
New34 tcasl yok canım niye pişman olucan sadece uzun zamandır yemiyorum birden aklıma geldi hem de menü olarak bir fikir oldu bana ☺️❤️
Zelsonr Mucizemm0101 Valla genelde öyle söylüyorlar ama bizim Urfa’da tüm hamileler yiyor hiçbirine de bişi olmuyor bende bayramdan sonra ilk işim Urfa’ya gidip ciğer yemek olacak 😂😂😂🤭🤭
tcasl New34 az malzemeli de gayet güzel oluyo sosis felan tadını kaçırıyo bence ben bu şekilde yapıyorum çok da kolay oluyo ❤️