meraklianne1 Fulyabaykan canım ben şoka gelen küvet maşrapa ağız mendili müslinle başlamıştım ilk o zaman daha 12-13 haftalıktı bebeğim şimdi 29 olduk 🌸🌸 sende böyle genel malzemelerini alabilirsin çok birşeyler almak istiyorsan
[silindi] Fulyabaykan bebek yaşam sınırına ulaşana kadar alışveriş yapmadım ben ama alacağım herşeyi de markasından alacağım yere kadar belirledim sonra da kısa sürede tüm eksikler tamamlandı
Portakalgeliyor Fulyabaykan Bence cinsiyeti öğrenir öğrenmez hemen başla cinsiyetten öncede indirm gördüğün bebek bakım ürünlerni al :)
Mrvysnn Ben çok erken başladım sanırsam 15 haftalıkdan sonra cinsiyetini söyleyince dayanmadım yavaş yavaş almaya başladım ama iyi ki almışım bianda asırı masraf oluyor biz her ay belli ihtiyaçlarını alıyoruz böldük hem böylece bizide zorlamıyor
Deniz59 Fulyabaykan bende almak istiyorum ama netleşsin istiyorum cinsiyeti bizde bugün 11. Haftaya girdik ikili test için gidicem 12+6 günlükken acaba cinsiyet tahmini yaparmı merak ediyorum 🙄☺️
Ysmn234 Deniz59 beni de doktorum 12 haftalıkken çağırdı cinsiyet tahmini de yaparız dediii, yapar belki sizinki dee 🙃😍
meraklianne1 Fulyabaykan aynen öyleee bende öyle başladım zatenn açıkcası hepsini aynı anda alacak durumun yoksa bence yavaş yavaş al çok iyi oluyo ben e bebekte zıbınlar çok indirimdeydi onlardan da almıştım nasılsa beyaz diye 😁😁 kremi losyonu herşeyini indirime girdikçe aldım şuan 29 haftalık olcaz sadece bi dolabı bide bebek arabası kaldı ☺️☺️ Haa bide kızımın gelmesi🥰🥰
[silindi] Fulyabaykan eğer öyle düşünüyorsan bence gebelik başladıktan sonra her ay belli bir bütçe ayırıp alışveriş zamanı onu kullanabilirsin ben böyle yapmadım birşeyler almadan beklemek de zor oldu ama şimdi iyiki beklemişim diyorum
Morvy Fulyabaykan biz hamileliğimi ilk öğrendiğimizde bir hevesle e bebeğe gittik beyaz zıbınlar aldık çok heyecanlıydık çünkü😁ama şimdi 19+2 haftalığız kızımız olucak inşallah yavaş yavaş başladık şimdilik yenidoğan tulumlar aldık 4-5 tane, önlük müslin bez çorap fln🌸☺️
Deniz59 Fulyabaykan hiç bilmiyorum ya ama kız istiyoruz komple aile kız diyo ama bilemiycem tabi sağlıklı olsun da önemli değil ☺️