Dilan2912 Gulsen4224 hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün bir an önce toparlan da cinsiyet tahmininde bulun meraktan çatlıyoruz 🌸🥰
Gulsen4224 Dilan2912 aminn balım inşallah cümlemizin yavrusunu balım İnan postlara bakacak duruma gelemedim daha birde abisi olunca miniğimin anca🤭🥰
Gulsen4224 Cilekctn1 tabikide anneannesi sevdi okşadı kızımı üzme prensesim hemencecik gel dedi ve sözünü dinledi teyzesi prensesim Zeynep şuraya arkadaş olucak fatımam 💕🌸😂🙈
ece89 Aa gözünüz aydın Allah analı babalı abili ve sevdikleriyle büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏 geçmiş olsun ☺️
Eceee7 Gulsen4224 MaşAllah ne güzel gelmis saglikla büyüsün hayirli evlat.olsun inşallah 🤲 darısı bizlere olsun
UmmuUmeyr Öyle güzel anlatmışsınız ki çok mutlu ve umutlu oldum. Maşallah Rabbim ismi gibi yaşamayı nasib etsin ✨💕İki cihanda da göz aydınlığınız olsun 🤍
Gulsen4224 UmmuUmeyr amin balım inşallah Allah razı olsun cümlemizin evladını ailesine bağışlasın inşallah 💕💜🌸🤲🏻
Haticeyn Gulsen4224 masallah allah bagislasin herkese kolay dogumlar nasip etsin insalah. Ilk doğumunuza gore dahami kolay oldu hep öyle diyorlar bende 2. Ye hamileyim bunu merak ediyorum
Gulsen4224 Haticeyn amin cnm inşallah ilkte çok zorlanmıştım ama ikinci kolay oldu şükür doktorum da dedi ikinci doğum kolay atlacaksın korkma dedi gerçektende öyle oldu 🤗darısı senin başına en kolayı ile😊
Hiranurecrin iremk Bende öyleydim takii doğum olana kadar inanın bana sancı nın yanında dikişin lafı bile.olmaz 😊
Damla55Defne Gulsen4224 allahım analı babalı büyütsün canım rabbim bizlere de böyle Doğum nasip etsin
Gulsen4224 Damla55Defne amin balım Allah razı olsun inşallah cnm en kolayından nasip eylesin rabbim sanada🥰🤲🏻
Tdm29 Gulsen4224 rabbim anneli babali buyutsun insallah hayirli ugurlu olsun dogum bekleyen annelere rabbim yardimci olsun insallah bizim dogumumuzda sizinkisi gibi kolay gecer 😊
Gulsen4224 Tdm29 amin balım inşallah kolayca atlatmayı sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin mevlam 🤗🤲🏻💜