Hayırlı Günler Canlarım 🌸
Herkes gibi bende doğum hikayemi paylaşmak istedim sizlerle her an yanımdaydınız happy momun güzel anneleri öncelikle teşekkür ederim ilginiz ve güzel dualarınız için tanımasamda alıştım sizlere sevdim kalbe değen cümlelerinizi hislerinizi💕
Öncelikle 08.04.2021 De gelen kızımın Hikayesini Okuyalımmı 🌸Bundan bir gün önce prensesim sertleşiyor toplanıyor ve hareketler azalmıştı ve yarım saatte giren kasılmalar sancı vardı Ben üşütmüşümdür dedim ama bi aklımda geleceğinden şüpheydi ve gece yarım saatte giren sancılarla yattım yattım kalktım uyuyup uyanıyordum daha sonra 20 dk ya düştü daha sık kalkıyordum ve lavaboya gittim baya kanlı şekilde leke ben nişan mı leke mi diye arada kaldım sonra sancılar 20 dk ile devam tabi yatırmıyordu eşime dedim hazırlandık duş aldım sabah 7de hastaneye gittim açılmama baktılar 3 cm açılmış ve ebeme hemen sordum bebeğim dönmüş mü tersti dönmüş annesi kafası baş aşagı dedi o kadar mutluydum Ki normal olacağına nstde hafif sancı çıktı ve suni verildi ebelerim böyle giderse çok güzel bir doğum olucak gülşencim diyip teselli ettiler açılma 5 oldu doktorum sancımın artacağını ve açılmamın olacağını söyledi sancı dkları hızla düştü 5 dkya indi en son sancımda bi ıkınma hissi ile eşimin annemin üzerinden kalkmadım anladım geldiğini hadi Çatala dedi ebem ve bi çıktım çok güzel prensesin gelmiş annesi doğuma başlıyoruz diyip ıkınmamı söyledi ve 3. Ikınmam ile kavuştum prensesime doktorum son ıkınışın mükemmeldi diyip destekçi oldu sürekli ebelerim doktorum tatlı dilliydi ve bana çok güzel teselli oldular 1 dikiş atıldı kızımı kucağıma aldım en nihayetinde ve odaya alındık 7 saat sonra çıkış verdiler evimize geldik abisiyle kavuştu prensesim abisi daha alışamasada zamanla inşallah 😍bebeğimin dünyaya geliş hikayesi böyle ballarım rabbim bütün annelere kolay bir şekilde doğum nasip eylesin inşallah bizim hikayemizde böyle teyze balları sorularınız olur ise cevaplarım yine☺️🤲🏻💕💜🌸