birtriptanesi Babyiveannesi Canım bende 4 ay çektim o durumu çok iyi biliyorum kafamı kaldıramıyorum kusmaktan kan geliyordu artık boğazım tahriş olmuştu öğürmekten. Hastaneye yattım kilo kaybediyorum dihye o dereceydim. Yiyecek olarak önerim hafif şeyler ye. Kraker ev poğçası simit falan ve kabuğuyla limon yiyordum tuz döküp o bulantımı kesiyordu ama doğal şeyler pek işe yaramıyor. Doktorum bana bir sürü ilaç denedi en son zofer 8mg kurtardı beni. Onla toparladım. Sende danışarak kullan hiç çekme bu durumu. Zaten düzenli beslenmen lazım su içmezsen de idrar yolu enfeksiyonu olursun o da iyice bulandırıyor mideyi.
SansliAnne Babyiveannesi Benimde bulantılarım çok fazla oluyordu 9 haftalık hamileyim. Doktorum ONZYD kuklanmami önerdi ve çok faydasını gördüm. Şuan ki yaşam kaynağım oldu resmen..😇
MD00 Burada yazılanlara göre kullanmayın bence ,her insanın biyolojik yapısı farklı başkasında faydalı olup size daha çok zarar verebilir ,o yüzden doktorunuzu danışın her kulaktan duyma bilgilerle olmaz bence hamilelik bu can taşıyorsunuz sonuçta …
Gozde2019 10.haftaya girdik benm de aşırı midem bulanıyor kusamıyorum da sadece bulantı prilam dr 10 mg verdi doktor ama işe yaramadı berbat haldeyim leblebi de şişlik yapıyor bende hazımsızlık yapıyor yiyemiyorm 🤦🏼♀️
esraegdi4 Babyiveannesi 16. Haftalık hamileyim hala aynı gün de net 6 kere kusuyorum. Çay su meyve suyu süt sıvı içecekler bile geri çıkıyor. Çekeceğiz artık. 😭🤷♀️🤦♀️
minikprensesimbenim Çok yememek şartıyla yağsız makarnanın üzerine yoğurt tutuyordu beni. Bir de kaşarlı tost… Allah yardımcın olsun canım
Ladyy Babyiveannesi kızlar bende aynı durumdayım naneli sakız keşfettim ((şekersiz) biraz rahatlatıyor mideyi 2 gündür öyle idare ediyorum
Mery123 Nane şekeri de kesiyor ama bi süre sonra o da midemi bulandırmaya başladı. Ama bi hafta etkılı olmuştu
_Aysgll_ Bende prilamDR kullanıyorum ama fayda etmedi.yine sabah akşam kusuyorum 🤦 sağlıkla gelsinler de cekicez artık ❣️