Babyiveannesi Kizlar lütfen bilgi verin ölüyorum artık miğde bulantisina iyi gelen nedir ve bu bulantılar ne zaman kesilir
Songulll123 Babyiveannesi ne kadarlık hamilesiniz bilmiyorum ama bana hiç bişey fayda etmemişti taki doktorum prilam hapını yazana kadar o beni hemen toparladı 5. Aya kadar kullandım ve bıraktım bugün 5. Ay doldu bakalım ben napıcam hamileliğin başından beri kullandım canım yoksa başa çıkamadım
Sdakc Babyiveannesi aynı bende bu durumdayım su içemiyorum yemekte yiyemiyorum şimdiden 2 kilo vermişim 😪 herseyi kusuyorum birde benim ilgimi bekleyen oğlum var yatıp dinleyemiyorum
Deletedmom23234 Babyiveannesi Eğer ilaç kullanmak istemiyorsanız haşlanmış patates ve tuzlu kraker ilk aylarda benim kurtarıcım oldu tavsiye ederim 🙏🏻😘
birtriptanesi Babyiveannesi Canım bende 4 ay çektim o durumu çok iyi biliyorum kafamı kaldıramıyorum kusmaktan kan geliyordu artık boğazım tahriş olmuştu öğürmekten. Hastaneye yattım kilo kaybediyorum dihye o dereceydim. Yiyecek olarak önerim hafif şeyler ye. Kraker ev poğçası simit falan ve kabuğuyla limon yiyordum tuz döküp o bulantımı kesiyordu ama doğal şeyler pek işe yaramıyor. Doktorum bana bir sürü ilaç denedi en son zofer 8mg kurtardı beni. Onla toparladım. Sende danışarak kullan hiç çekme bu durumu. Zaten düzenli beslenmen lazım su içmezsen de idrar yolu enfeksiyonu olursun o da iyice bulandırıyor mideyi.
Babyiveannesi Songulll123 2 aylık hamileyim bende başa çıkamıyorum ve 10 gündür yemek de yemiyorum su içmiyorum ölucem artık çok susuyorum ama içemiyorum geceleri uykudan uyanıyorum 😒😒😒
Songulll123 Babyiveannesi ben de ikinci ayıma girdim yatak döşek yattım 20 gün su içsem lavobaya zor yetiştim dediğim gibi hap bana çok iyi geldi başka hiç bişey kesmedi
Songulll123 Babyiveannesi ben tuzlu çubuk kraker yiyodum bi de ayran içiyodum aralarda ve sabah akşam süt içmeye çalışıyodum vitaminsiz kalmayalım diye
Zehraa_duman Babyiveannesi canım onzyd kullan kesinlikle işe yarıyor ben 2.aydan belli kullanıyorum şuan 4aylik hâlâ kullanıyorum hiç kusmadım
Babyiveannesi Songulll123 tuzlu kiraker de etki etmiyor bende sıvı şeyler migdemi daha çok alt üst ediyor 😒😒
Songulll123 Babyiveannesi ben 5. Ayı bitirdim yeni bıraktım hapı canım artık kullanamazmışım doktoruna danış boşu boşuna çekme o hap çok iyi prilam adı
EniseeM Bulantıyı tetikleyen bir şey var mı peki?Benim 6 haftalık bende de başladı bulantılar. Benim parfüm vs kokusu çok tetikliyor mesela. Ben tetikleyen şeylerden uzak duruyorum, havuç, tuzlu kavrulmuş leblebi falan yatıştırıyor biraz.
Songulll123 EniseeM geçiyor canım merak etme ama herkeste farklı bi zaman alıyor geçmesi bende herşeyden tiksindim yeni yeni yemeye başladım yumurta falan doktorunuza danışın mutlaka çekmeyin bu halleri hap veriyor geçiyor
Babyiveannesi Eylul0652 benimde yuruyemiyorumda nereye gitsem neresi olursa olsun çat diye oturuyorum 😒😒 pazrstesi annemin evine gidicem İstanbul’da yaşıyorum Diyarbakır’a gidicem annem gel sana bakayım dedi yoksa ölürsün orda ama o yolu nasıl cekicem hiç bilmiyorum 😭😭😭
Babyiveannesi Sdakc Allah yardım etsin canım benim ilk gebeliğim ama yinede insan çok zorluk çekiyor 😒