baryaz Ben elitpark Fatma Emraliye gidiyorum bebeğim 12 haftalıkken %90 kız dedi ve şu an 35 haftaliğiz bebeğim kız 😊 doktorumdan çok çok memnunum
Yyagmur Mrvysnn teşekkürler memnun kaldınız demi nasıldı devlette mi yaptırsam diye kararsız kaldım ben 🙈
Mrvysnn Yyagmur devlette sıra almak zormuş doktorum orda da yaptırabilirsin dedi de memnun kaldım baya detaylı baktılar her şeyi gösterdi
Mervebyk Merhaba bende Çorum özele gidiyorum ilk kızımda tarama testlerini orda yaptırmıştım şimdi ikincide detaylı ultrason girdim bende demet hanıma gidiyorum gayet güzel ilgili doktorum cok memnunum
Mrvysnn Geceyegunes ben demet hanıma gidiyorum ama kendi doktorun yapmıyor başka bölümde yapıyorlar yarım saat sürmüştür
Geceyegunes Mrvysnn teşekkürler bende normalde Sinan beye gidiyorum ama şuan urfadayım ilk hamileliğimde ben gerek duymuyorum her yerine bakıyorum demişti benim içime sinmediğinden elit parka yaptırmıştım o yüzden sordum inşallah detaylı zamanına Çorum’da olacağım
Mrvysnn Geceyegunes benim doktorum görmek istiyorum dedi bende araştırdım doktor o kadar detaylı görmüyor iyi yapmışsınız
Gizemmnurt Mrb hanımlar k.b size sorum olacakdi çorum özel elitpark hastanesinde normal doğum ve sezeryan ne kadar bilgisi olan varmı??
Geceyegunes Gizemmnurt Çorum özelde ikisinede 2750 demişlerdi bana değişmediyse tabi eliti bilmiyorum bende