Cidemkisa B-s123 32 de 2200 du ama her bebek farklı muz ye kaşar peynir süt tahin pekmez özellikle ceviz çok çok fark eder emin ol kilosu
glcncbn Bence kiloyu bu kadar takıntı yapmayım. Herkeste durum farklı. Hiç birşey yapmadım normal yememe devam ettim 3 kilo 90 gr doğdu kızım. Şuan yine hamileyim ve aynı şekilde kilo takıntısı yapmıyorum. Önemli olan sağlıklı olması. 🌺
Mlkrfk B-s123 doktorun ne dedi peki yani benim doktoruma göre az kilosu ben de 32 deyim 1931 gr kilosu 2 olması lazımdı çok ye sürekli ye diyor bana. Her gün 2 yumurta ye dedi. Kaşar peyniri muz ceviz omega 3 takviyesine başladım vitamini 2 ye çıkardım
suscarparimm B-s123 hemen hemen 4 haftada 100 gram almadı tuhaf açıkcası protein ağırlıklı beslenmeye özen göster canım ve ceviz tüket
Sevilay_47 Hmsrqw @B-s123 benim de 31+6 da gittim 1842 grm cıktı 1 hafta öndeymişiz muz kaşar peynir ceviz süt pekmez cok kilo aldırıyor bebege
MucizeAnnesii B-s123 canım her Bebek farklı . Ama benim bebeğimde geriydi . İki hafta boyunca yedim içtim yattım sadece 500 gram almıştı . İnanamadım . Haftasına gelmişti . Ye iç yat derim